ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Παρούσα η ΥΔΑΤΩΡ στην ΧΕΝΙΑ 2018

Published

on

Τις ξενοδοχειακές λύσεις νερού και λυμάτων παρουσίασε η Υδάτωρ στην Xenia 2018 η οποία πραγματοποιήθηκε και φέτος από τις 24 έως και τις 26 Νοεμβρίου στο Metropolitan Expo.

Το περίπτερο της εταιρίας επισκέφθηκαν πολλοί ιδιοκτήτες ξενοδοχείων οι οποίοι ενημερώθηκαν από τους μηχανικούς της Υδάτωρ για όλα τα νέα προϊόντα και κατασκευές άντλησης και πυρόσβεσης.

Οι αντλίες Flygt κυριάρχησαν το ενδιαφέρον των επισκεπτών δεδομένου ότι είναι οι μόνες αντλίες που ανταποκρίνονται πλήρως στο σημαντικό πρόβλημα της άντλησης των λυμάτων εξασφαλίζοντας μηδενικές εμφράξεις. Πολλοί επισκέπτες αναγνώρισαν αμέσως το δίδυμο πιεστικό συγκρότημα Lowara με μετατροπέα συχνότητας Hydrovar, μια λύση αύξησης πίεσης νερού, η οποία φροντίζει την αξιόπιστη τροφοδοσία του νερού εντός των ξενοδοχειακών μονάδων με ελάχιστη ενεργειακή κατανάλωση.

Παράλληλα ενημερώθηκαν για τις νέες λύσεις πιεστικών συγκροτημάτων απόδοσης ΙΕ5 τα οποία προσφέρουν ακόμα περισσότερη ενεργειακή απόδοση, για το εναρμονισμένο με τα πρότυπα ΕΝ12845 πυροσβεστικό συγκρότημα κατασκευής της εταιρίας καθώς και για άλλα προϊόντα όπως για παράδειγμα κυκλοφορητές, ηλιακές αντλίες και υποβρύχιες αντλίες γεωτρήσεων.

Η Υδάτωρ και τα προϊόντα Xylem αποτελούν σταθερή επιλογή για πολλές ξενοδοχειακές μονάδες σε όλη την Ελλάδα εδώ και πολλά χρόνια. Η δυνατότητα κατασκευών σύμφωνα με τις απαιτήσεις της εγκατάστασης καθώς και τα εξειδικευμένα κέντρα τεχνικής υποστήριξης της εταιρίας συμπεριλαμβάνουν την εταιρία στις πρώτες επιλογές του κλάδου εδώ και πολλά χρόνια.

Πηγή: ypodomes.com

Advertisement

TRENDING