ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

5 νέες επενδύσεις για ξενοδοχεία στα Ιόνια Νησιά – Ποιό νησί κρατά τα “σκήπτρα”

Published

on

Κέρκυρα - Φωτογραφία αρχείου - Πηγή: Canva Pro

Πέντε νέες επενδύσεις για ξενοδοχεία στα Ιόνια Νησιά δρομολογήθηκαν το Φεβρουάριο που μας πέρασε. Η Κέρκυρα κρατά τα “σκήπτρα” σε αυτό το κύμα νέων ξενοδοχειακών επενδύσεων που δρομολογήθηκαν από τις αντίστοιχες Υπηρεσίες Δόμησης.

Δείτε τις 5 νέες επενδύσεις σε ξενοδοχεία στα Ιόνια Νησιά το Φεβρουάριο, σύμφωνα με τα στοιχεία που συνέλεξε το bizness.gr:

  • Προχωρά επένδυση για νέο ξενοδοχείο στη Ζάκυνθο. Το έργο αφορά στη δημιουργία διώροφου ξενοδοχείου με υπόγειο και πατάρια, με ατομικές πισίνες στον όροφο και κοινόχρηστη στο ισόγειο, υπόγειες δεξαμενές νερού, μηχανοστάσια και λοιπούς βοηθητικούς χώρους υπογείου. Το νέο ξενοδοχείο θα γίνει σε έκταση 1,51 περίπου στρεμμάτων στην περιοχή Λαγανάς, στη Ζάκυνθο. Για το έργο έχει ήδη εκδοθεί η σχετική οικοδομική άδεια από την αρμόδια Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου Ζακυνθίων. Διαβάστε λεπτομέρειες για το έργο εδώ.
  • “Στα σκαριά” βρίσκεται επένδυση για νέο ξενοδοχείο 4 αστέρων στην Κέρκυρα. Πρόκειται για την ανέγερση ξενοδοχείου 4 αστέρων και την κατασκευή κολυμβητικών δεξαμενών. Το νέο ξενοδοχείο θα γίνει σε έκταση 5,07 περίπου στρεμμάτων στην περιοχή Σιδάρι, στην Βόρεια Κέρκυρα και έχει ήδη λάβει την προέγκριση οικοδομικής άδειας από την ΥΔΟΜ του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων Νήσων.  Δείτε περισσότερα για το έργο εδώ.
  • Προεγκρίθηκε επένδυση για νέο ξενοδοχείο στην Βόρεια Κέρκυρα, μετά την έκδοση της σχετικής προέγκρισης οικοδομικής άδειας από την Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων Νήσων. Το έργο αφορά στην ανέγερση νέου ξενοδοχείου 4 αστέρων και την κατασκευή κολυμβητικών δεξαμενών, το οποίο θα γίνει σε ακίνητο επιφάνειας 2,21 στρεμμάτων περίπου, που βρίσκεται στην περιοχή Αυλιώτες, στην Βόρεια Κέρκυρα. Επισκεφθείτε τον σύνδεσμο εδώ για να διαβάσετε περισσότερα.
  • Δρομολογείται νέο ξενοδοχείο στην Κέρκυρα. Το έργο αφορά στη νομιμοποίηση / τακτοποίηση υπαρχόντων κτιρίων, στην αλλαγή χρήσης σε ξενοδοχείο υπαρχόντων κτιρίων και την ανέγερση διωρόφου κτιρίου με χρήση ξενοδοχείου. Το νέο ξενοδοχείο θα γίνει σε ακίνητο που βρίσκεται σε έκταση 12,38 περίπου στρεμμάτων στην περιοχή «Μεγάλη» Σιδαρίου, στην Βόρεια Κέρκυρα. Για το έργο έχει ήδη εκδοθεί η σχετική προέγκριση οικοδομικής άδειας από την αρμόδια Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων Νήσων. Τις λεπτομέρειες του έργου θα βρείτε εδώ.
  • “Πράσινο φως” δόθηκε για έργο ανακαίνισης ξενοδοχείου στην Κέρκυρα. Το έργο αφορά σε 5άστερο ξενοδοχείο που βρίσκεται σε ακίνητο επιφανείας 18,51 περίπου στρεμμάτων, επί της Επαρχιακής Οδού Κερκύρας – Λευκίμμης, στην περιοχή Μπενίτσες, στην Κέρκυρα και έχει ήδη λάβει τη σχετική οικοδομική άδεια από την ΥΔΟΜ του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων Νήσων. Σύμφωνα με αυτή, οι εργασίες περιλαμβάνουν επισκευές, την αλλαγή διαρρύθμισης, αλλαγή όψεων, την προσθήκη κολυμβητικών δεξαμενών, τη διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου και των διακοσμητικών στοιχείων, καθώς και την κατεδάφιση υφιστάμενου κτίσματος σε υφιστάμενο ξενοδοχείο 5 αστέρων. Διαβάδστε περισσότερα για το έργο εδώ.

Advertisement

TRENDING