ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Action Global Communications: Κλείνει 30 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά

Published

on

Τριάντα χρόνια επιτυχημένης δραστηριοποίησης στην ελληνική αγορά γιορτάζει φέτος η Action Global Communications, όντας πλέον μία από τις μακροβιότερες εξειδικευμένες εταιρείες Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας στη χώρα.

Η εταιρεία Action Global Communications παρέχει μια γκάμα υπηρεσιών επικοινωνίας, δίνοντας έμφαση στη στρατηγική εταιρική επικοινωνία, τη διαχείριση κρίσεων, την ανάπτυξη σχέσεων με τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, τη διοργάνωση εκδηλώσεων, το στρατηγικό media buying, Digital Communications και τη διαχείριση περιεχομένου σε όλες τις online και offline πλατφόρμες. 

Στο πλαίσιο των «γενεθλίων» για τα 30 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα, ο CEO του Ομίλου της Action Global Communications, Κρις Χριστοδούλου, δήλωσε: «Το ελληνικό γραφείο έχει συναισθηματική σημασία για το δίκτυό μας, μιας και αποτέλεσε το πρώτο μας βήμα για επέκταση, το 1989. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που φέτος συμπληρώνει 30 χρόνια επιτυχημένης πορείας. Ήδη από το περασμένο έτος έχουμε ξεκινήσει μία στρατηγική ανάπτυξης της παρουσίας μας στην ελληνική αγορά, επενδύοντας σε νέα στελέχη, ενώ παράλληλα, μέσω της εξειδικευμένης μας εταιρείας Action Digital, προσφέρουμε μία integrated γκάμα υπηρεσιών, πάντα με επίκεντρο τον πελάτη». Στόχος για φέτος, πρόσθεσε, «είναι να μεγιστοποιήσουμε την επένδυσή μας στην έρευνα και στην τεχνολογία, ώστε να μπορούμε να ενσωματώνουμε τις πιο σύγχρονες πρακτικές επικοινωνίας στο communications matrix».

Advertisement

TRENDING