ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Άλλαξε χέρια ιστορικό ξενοδοχείο στην Κέρκυρα – Ποιός είναι ο νέος ιδιοκτήτης με άρωμα… Ολλανδίας

Published

on

Κέρκυρα - Φωτογραφία αρχείου - Πηγή: Canva Pro

Άλλαξε χέρια το ιστορικό ξενοδοχείο Corfu Palace στην Κέρκυρα.

Νέος ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου είναι ο Ολλανδός Χένρι Χόλτερμαν, επικεφαλής της εταιρείας Reggeborgh Invest, ιδιοκτήτη της Ελλάκτωρ και μεγαλομέτοχο της Alpha Bank.

O Χρήστος Φωκάς, ιδιοκτήτης του Corfu Palace επί 33 χρόνια σε ανοιχτή επιστολή προς τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης ανέφερε “Από το 1962 φέτος το 2023 προσωπικά συμπλήρωσα 61 χρόνια στην πρώτη γραμμή του επιχειρείν και ως επικεφαλής του ομίλου μας 33 συνεχή χρόνια στο τιμόνι του Corfu palace.

Στα 33 αυτά χρόνια το ξενοδοχείο μας πέρασε αρκετά υψηλά και χαμηλά βαρομετρικά με την άψογη συμπαράσταση του προσωπικού με τον επαγγελματισμό του την ευγένεια και την εμπιστοσύνη του ξεπεράσαμε όλες τις τρικυμίες έχοντας πάντοτε πρώτη προτεραιότητα μας να τηρούμε όλες μας υποχρεώσεις ηθικές και υλικές έναντι του προσωπικού μας και κάθε τρίτου και φυσικά έναντι της Κερκυραϊκής κοινωνίας”.

Το πεντάστερο ξενοδοχείο στην Κέρκυρα βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της πόλης με θέα στον κόλπο της Γαρίτσας. Η κατασκευή του χρονολογείται το 1954, ενώ το 1990 πέρασε στα χέρια του μέχρι πρότινος ιδιοκτήτη, Χρήστου Φωκά.

Συμφώνα με πληροφορίες το αντίτιμο της πώλησης του Corfu Palace υπολογίζεται περίπου στα 10 εκατ. ευρώ, ενώ με το τέλος της φετινής τουριστικής σεζόν σχεδιάζεται η ανακαίνιση του από τους νέους ιδιοκτήτες.

Advertisement

TRENDING