ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Άλλαξε χέρια το ιστορικό ξενοδοχείο Alkyon στη Σκιάθο – Ποιός όμιλος το απέκτησε

Published

on

Το ιστορικό ξενοδοχείο Alkyon στη Σκιάθο - Πηγή: Alkyon Hotel

Σε μεγάλο παίκτη στην ξενοδοχειακή αγορά των Σποράδων εξελίσσεται ο όμιλος της οικογένειας Δερβένη, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, απέκτησε και το ιστορικό ξενοδοχείο Alkyon στην πόλη της Σκιάθου.

Ο όμιλος, που ελέγχει και τις εταιρείες ΑΝΑΤΟΛΙΚΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ ΑΕ και ΝΟΤΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ ΑΕ, σύμφωνα με πληροφορίες του taxydromos.gr της Μαγνησίας, αγόρασε το ξενοδοχείο Alkyon, με την αγοραπωλησία να έχει ήδη ολοκληρωθεί. Με το βήμα αυτό, ο όμιλος Δερβένη επεκτείνει σε 800 τις κλίνες που διαχειρίζεται στη Σκιάθο.

Το ιστορικό ξενοδοχείο Alkyon ξεκίνησε το 1975 και έως και σήμερα λειτουργούσε ως ξενοδοχείο 3 αστέρων, με 89 δωμάτια και 5 σουίτες.

Τα επενδυτικά πλάνα της εταιρείας περιλαμβάνουν τον πλήρη εκσυγχρονισμό και την ανακαίνιση του ξενοδοχείου, με ταυτόχρονη αναβάθμισή του σε 4 αστέρων. Αυτό θα συμβεί το 2022. Έως τότε θα λειτουργεί υπό τη νέα διοίκηση ως έχει.

Σημειώνεται ότι ο όμιλος Δερβένη έχει και το πολυτελές Skiathos Palace στις Κουκουναριές, ένα από τα πιο σημαντικά ξενοδοχεία στο κοσμοπολίτικο νησί της Σκιάθου, ενώ έχει στα σκαριά και ένα νέο 5άστερο ξενοδοχείο στην θέση Αγία Ελένη στις Κουκουναριές.

Πηγή: taxydromos.gr

Advertisement

TRENDING