ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Άνοιξε το πρώτο ξενοδοχείο της Radisson στη Σαντορίνη – Δείτε φωτό από το 5άστερο Blu Zaffron

Published

on

To νέο πολυτελές Radisson Blue Zaffron Resort στη Σαντορίνη - Φωτό: Radisson Hotels

Μετά την Αθήνα και την Κρήτη, η αλυσίδα ξενοδοχείων Radisson εισήλθε και στην ξενοδοχειακή αγορά ενός από τα δημοφιλέστερα ελληνικά νησιά, τη Σαντορίνη, με το νέο 5άστερο Radisson Blue Zaffron Resort του Ομίλου Φάις (FAIS Group).

Το νέο ξενοδοχείο υπό το brand Radisson Blu, είναι και το “βάπτισμα του πυρός” στην ξενοδοχειακή αγορά για τον όμιλο Φάις, που κάνει την επένδυση. Μαζί με την επένδυση στο Castello Bibelli στην Κέρκυρα (μαζί με τον όμιλο Bluehouse), αποτελούν τα πρώτα βήματα του ομίλου στον χώρο του τουρισμού.

Η επένδυση ήταν ύψους 16,12 εκ. ευρώ και μάλιστα το επενδυτικό αυτό πλάνο εγκρίθηκε προς ένταξη στη Γενική Επιχειρηματικότητα του Αναπτυξιακού Νόμου, προσφέροντας κρατική ενίσχυση περίπου 5 εκ. ευρώ.

Το νέο ξενοδοχείο βρίσκεται στην περιοχή Καμάρι της Σαντορίνης, μόλις 150 μέτρα από την διάσημη παραλία.

Διαθέτει 103 πολυτελή δωμάτια και σουτίες καθώς και αυτόνομους χώρους διαμονής 54 τ.μ., ενώ σε αυτό θα λειτουργεί all-day εστιατόριο, εξωτερική πισίνα και bar.

Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν επίσης κέντρο ευεξίας με πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο και αίθουσα συνεδριάσεων, επιφάνειας 134 τ.μ..

Δείτε παρακάτω φωτορεαλιστικές εικόνες από το πολυτελές ξενοδοχείο.

Πατήστε πάνω στις εικόνες για μεγαλύτερη ανάλυση

To νέο πολυτελές Radisson Blue Zaffron Resort στη Σαντορίνη - Φωτό: Radisson Hotels

Advertisement

TRENDING