ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Ανοίγει το 2022 το νέο ξενοδοχείο 5 αστέρων Lesante Cape στη Ζάκυνθο

Published

on

To νέο 5άστερο ξενοδοχείο Lesante Cape στη Ζάκυνθο - Πηγή: Lesante Collection

Ανοίγει το 2022 το νέο ξενοδοχείο 5 αστέρων Lesante Cape στη Ζάκυνθο, ως η τελευταία προσθήκη στη συλλογή ξενοδοχείων Lesante Collection της εταιρείας, και μάλιστα με την υπογραφή κορυφαίου τουριστικού brand παγκόσμιου βεληνεκούς.

Ο λόγος για την πιστοποίηση Leading Hotels of the World, που εξασφάλισε το νέο ξενοδοχείο, όντας το δεύτερο της εταιρείας που το κατορθώνει αυτό.

Το νέο ξενοδοχείο 5 αστέρων Lesante Cape Resort & Villas θα λειτουργήσει σε έκταση 50 στρεμμάτων στην περιοχή Ακρωτήρι Ζακύνθου.

Θα έχει δυναμικότητα 93 σουιτών και βιλών ενώ θα διαθέτει επίσης πισίνες, αθλητικές εγκαταστάσεις, εστιατόρια και μπαρ, spa καθώς και ελικοδρόμιο.

Αναμένεται να ανοίξει τις πύλες του το Μάιο του 2022, λίγο μετά το ελληνικό Πάσχα.

Δείτε παρακάτω εικόνες από το νέο ξενοδοχείο.

(πατήστε πάνω στις εικόνες για μεγαλύτερη ανάλυση)

To χαρτοφυλάκιο ξενοδοχείων της Lesante Collection

Ο όμιλος Lesante Collection δραστηριοποιείται στην ξενοδοχειακή αγορά της Ζακύνθου από το 1986. Διαθέτει ήδη δύο ξενοδοχεία στο νησί:

  • το 5 αστέρων Lesante Luxury Hotel & Spa, στην περιοχή Τσιλιβί, με δυναμικότητα 119 δωματίων και σουιτών (μέλος των Preferred Hotels & Resorts)
  • το επίσης 5 αστέρων Lesante Blu Exclusive Beach Resort, στην περιοχή Τραγάκι, με δυναμικότητα 92 σουιτών (ήδη με την υπογραφή των «The Leading Hotels of the World»)

Advertisement

TRENDING