ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Ανοίγει το 2023 το νέο resort της Domes στη Μήλο – Ποιά είναι τα επόμενα openings

Published

on

Φωτό: Prodea Investments

Ανοίγει το 2023 το νέο resort της Domes στη Μήλο ενώ στα σκαριά είναι 4 νέα openings.

Όπως ανακοίνωσε η Domes, εντός του 2023 ανοίγει το νέο της resort στη Μήλο ως Domes White Coast Milos.

Αφορά το ξενοδοχείο White Coast Pool Suites, που πριν λίγο καιρό απέκτησαν οι Prodea και Invel. Η Prodea απέκτησε το 49% και η Invel Real Estate (μέσω του «Invel Eudora Fund LP») το 51%.

Το ξενοδοχείο, που σήμερα λειτουργεί υπό το brand Small Luxury Hotels of the World, θα έχει δυναμικότητα 30 πολυτελών σουιτών, και τη διαχείρισή του έχει αναλάβει η Domes Resorts.

Βρίσκεται στη βόρεια ακτή της Μήλου, στην περιοχή Μύτακας, με απεριόριστη θέα στο Μυρτώο Πέλαγος, και αποτελεί το πρώτο βήμα της Domes στην τουριστική αγορά των Κυκλάδων.

Το adults-only ξενοδοχείο 5 αστέρων διαθέτει 31 πισίνες εκ των οποίων οι 30 ανήκουν στις πολυτελείς σουίτες του καταλύματος.

Αρχιτεκτονικά, η έμπνευση προήλθε από τους σχηματισμούς από λευκή πέτρα του νησιού, προσδίδοντας στο κατάλυμα την αίσθηση ενός ασφαλούς και ήρεμου καταφυγίου με πολυτελή απλότητα, απαλές εσωτερικές γραμμές και ουδέτερους χρωματικούς τόνους, όπως το φυσικό περιβάλλον γύρω από αυτό.

Σύμφωνα με τα πλάνα των Prodea – Invel, θα επενδυθούν περαιτέρω αναπτυξιακά κεφάλαια στο ξενοδοχείο προκειμένου να το επεκτείνουν και να το καταστήσουν ένα από τα κορυφαία ξενοδοχεία του Αιγαίου με δωμάτια με ιδιωτική πισίνα, δίνοντας, παράλληλα, ιδιαίτερη έμφαση στην προστασία της φυσικής ομορφιάς του κυκλαδικού τοπίου.

Σε αυτά τα πλάνα περιλαμβάνεται η αύξηση της δυναμικότητας από 30 σε 130 σουίτες, σε 2 φάσεις μέσα στα επόμενα 2 έτη, όπως αναφέρει ο CEO της Domes Resorts, Δρ. Γιώργος Π. Σπανός, ο οποίος τονίζει ότι η νέα συνεργασία στη Μήλο αποτελεί την πρώτη από πολλές που θα γίνουν στα νησιά των Κυκλάδων.

Τα επόμενα openings της Domes Resorts στην Ελλάδα

Το 2023, η Domes θα καλωσορίσει το πρώτο της Reserve, σε ένα παλιό αρχοντικό του 1903 στην Παλιά Πόλη της Κέρκυρας.

Εκτός από το νέο opening στη Μήλο, η εταιρεία προγραμματίζει νέες συνεργασίες σε Μύκονο και Σαντορίνη, ενώ στην Κέρκυρα επίσης θα ανοίξει το νέο Sora Lifestyle Beach Club, το οποίο θα συνδυάζει το καλοκαίρι, την εστίαση, την ευεξία και τη φροντίδα για τα παιδιά.

Advertisement

TRENDING