ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Ανοίγει το καλοκαίρι το νέο 5άστερο Angsana Corfu στην Κέρκυρα με… άρωμα Ασίας

Published

on

Το νέο 5άστερο Angsana Corfu της Banyan Tree Hotels & Resorts - Πηγή: Banyan Tree Hotels & Resorts

Το πρώτο ξενοδοχείο της Banyan Tree Hotels & Resorts στην Ευρώπη εγκαινιάζεται φέτος το καλοκαίρι στην Κέρκυρα. To πρώην ξενοδοχείο San Stefano ανακαινίστηκε πλήρες και μετατράπηκε σε πολυτελές resort που θα ανοίξει τις πύλες του τον Ιούλιο.

Σε μια μοναδική τοποθεσία στις Μπενίτσες, μόλις 11 χλμ. νότια από την πόλη της Κέρκυρας, το Angsana Corfu δεσπόζει σε ένα καταπράσινο τοπίο με πανοραμική θέα στη θάλασσα του Ιονίου, συνθέτοντας ένα μεσογειακό “καταφύγιο” ανεπανάληπτης ομορφιάς.

Το Angsana Corfu απλώνεται σε μια έκταση 210 στρεμμάτων και αποτελείται από 159 δωμάτια και σουίτες καθώς και 37 pool villas με θέα στη θάλασσα, χτισμένες αμφιθεατρικά στον λόφο.

Στις πολυτελείς εγκαταστάσεις του συμπεριλαμβάνονται επίσης 10 εστιατόρια και lounge bars, εσωτερική πισίνα και εξωτερική infinity pool, τo Rangers’ Club ένας πραγματικός παιδότοπος με πισίνα και σπιτάκι με δραστηριότητες για τους μικρούς φίλους του resort, ιδιωτική παραλία, τo Angsana Spa με 11 δωμάτια θεραπείας και θέα τη θάλασσα, το υπερσύγχρονο γυμναστήριο Angsana Gym, το Angsana Gallery με αντικείμενα Τέχνης, καθώς και το Amalia Hall, τον ειδικό συνεδριακό χώρο, για εταιρικές και κοινωνικές εκδηλώσεις.

Συνδυάζοντας στοιχεία από την κουλτούρα και την ιστορική αρχιτεκτονική της Κέρκυρας με τη φιλοσοφία του brand Angsana, το Angsana Corfu αποτελεί ιδανική επιλογή για ζευγάρια, οικογένειες και παρέες προσδίδοντας μια ευχάριστη και περιπετειώδη διάσταση σε κάθε ταξίδι.

Το νέο 5άστερο Angsana Corfu της Banyan Tree Hotels & Resorts - Πηγή: Banyan Tree Hotels & Resorts

Το προφίλ της Banyan Tree Holdings Limited

H Banyan Tree Holdings Limited  είναι ένας από τους κορυφαίους ανεξάρτητους ομίλους στον τομέα της φιλοξενίας παγκοσμίως. Το χαρτοφυλάκιο ξενοδοχείων, resorts, spas, galleries, γηπέδων γκολφ και residences του Ομίλου επικεντρώνεται σε πέντε βραβευμένα brands (Banyan Tree, Angsana, Cassia, Dhawa και Laguna) που προσφέρουν εξαιρετικές εμπειρίες

Ο Όμιλος συνεχίζει να αναπτύσσεται με 46 νέα ξενοδοχεία και resorts υπό σχεδιασμό ή κατασκευή στο pipeline του, τα οποία θα προστεθούν στα 47 ξενοδοχεία σε 24 χώρες που λειτουργούν ήδη από τις 30 Ιουνίου του 2020.

Η Banyan Tree Holdings προχώρησε σε συνεργασία μακροπρόθεσμης στρατηγικής με την Accor το 2016 με σκοπό την ανάπτυξη και διαχείριση των ξενοδοχείων με επωνυμία Banyan Tree ανά τον κόσμο, όπως και την πρόσβαση στο παγκόσμιο δίκτυο κρατήσεων και πωλήσεων της Accor και στο πρόγραμμα πίστης ALL – Accor Live Limitless.

Επιπλέον δημιούργησε μια κοινοπραξία με την China Vanke Co. Ltd. το 2017, εστιάζοντας σε προγράμματα φιλοξενίας σχετικά με την ενεργό γήρανση και ευεξία.

5 ξενοδοχεία σε Μύκονο και Κέρκυρα εξαγόρασε η Grecotel – Τα νέα σχέδια για το resort Costa Botanica

Advertisement

TRENDING