ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Ανοίγει το Μάιο το νέο ξενοδοχείο της Best Western στην Άνδρο

Published

on

Το νέο ξενοδοχείο της Best Western στην Άνδρο

Ένα νέο ξενοδοχείο εντάσσει υπό την ομπρέλα της η Best Western Νοτιοανατολικής Ευρώπης, επεκτείνοντας την παρουσία της και στο νησί της Άνδρου, μετά την Αθήνα, τη Ρόδο και τη Ζάκυνθο.

Το ιστορικό ξενοδοχείο 3 αστέρων Chryssi Akti που βρίσκεται στην παραλία Μπατσί της Άνδρου, εντάχθηκε στην οικογένεια της Best Western κάτω από το νέο σήμα της αλυσίδας, Sure Hotel Collection, και σε μία δύσκολα χρονικά περίοδο για τον τουρισμό θα επωφεληθεί από το διεθνές δίκτυο πωλήσεων και marketing που η Best Western προσφέρει στα μέλη της.

Με εύκολη πρόσβαση από το λιμάνι του Γαυρίου καθώς και προς τη Χώρα και άλλα σημεία ενδιαφέροντος του νησιού, το ξενοδοχείο, με 61 πλήρως ανακαινισμένα και ευρύχωρα δωμάτια, με θέα στη θάλασσα, θα ανοίξει στα μέσα Μαΐου είναι ήδη διαθέσιμο για online κρατήσεις στον κόμβο της αλυσίδας www.bestwestern.com και μέσω του διεθνούς δικτύου πωλήσεων της Best Western, στους συνεργάτες της σε όλο τον κόσμο.

Το νέο σήμα της Best Western, Sure Hotels, που παρουσιάστηκε το 2016 αναπτύσσεται ταχύτατα και πλέον «μετρά» παραπάνω από 350 ξενοδοχεία παγκοσμίως. Η ποιότητα υπηρεσιών τους έχει ήδη αναγνωριστεί αφού τα Sure Hotels ψηφίστηκαν to 2020 από τους πελάτες ως το καλύτερο “Economy Brand” στην έρευνα της J.D. Power.

To Chryssi Akti, είναι το πρώτο Sure Hotel Collection by Best Western στη χώρα μας και σηματοδοτεί την ανάπτυξη της αλυσίδας σε μία ακόμα κατηγορία ξενοδοχείων αυτή των “Premium Economy” η οποία απευθύνεται σε μία μεγάλη μερίδα πελατών.

Το γραφείο της Best Western Νοτιανατολικής Ευρώπης με έδρα την Αθήνα, φέτος συμπληρώνει 30 χρόνια λειτουργίας και έχει στην ευθύνη του την ανάπτυξη της αλυσίδας σε 13 χώρες συνολικά και υποστηρίζει σήμερα 35 ξενοδοχεία στην περιοχή του.

Advertisement

TRENDING