ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Ανοίγει τον Απρίλιο το νέο ξενοδοχείο – κόσμημα TRYP by Wyndham στην Κέρκυρα

Published

on

To Corfu Palma Boutique Hotel στην Κέρκυρα που θα μετατραπεί σε TRYP by Wyndham Corfu Dassia - Πηγή: Corfu Palma Boutique Hotel

Ανοίγει  φέτος τον Απρίλιο το νέο ξενοδοχείο – κόσμημα της Wyndham στην Κέρκυρα, καθώς ανακοινώθηκε η συνεργασία της εταιρείας που είχε γνωστό πολυτελές ξενοδοχείο στο νησί με τον ξενοδοχειακό κολοσσό.

Το νέο ξενοδοχείο της Wyndham αναπτύσσεται ήδη στο υφιστάμενο βραβευμένο ξενοδοχείο Corfu Palma Boutique Hotel της ΠΑΛΛΗ Α.Ε. στη περιοχή Δασιά.

Πρόσφατα ανακοινώθηκε η συμφωνία ανάμεσα στις δύο εταιρείες, με βάση την οποία το νέο ξενοδοχείο θα λειτουργήσει από τον Απρίλιο του 2022 ως TRYP by Wyndham Corfu Dassia.

Το brand TRYP by Wyndham έχει αέρα πόλης… καθώς επικεντρώνεται σε ξενοδοχεία σε ελκυστικούς αστικούς προορισμούς σε όλο τον κόσμο, με έμφαση στο design και τις σύγχρονες ανέσεις, για όλους τους τύπους ταξιδιωτών.

Ανήκει στην lifestyle κατηγορία ξενοδοχειακών brands της Wyndham και σήμερα διαθέτει στην Ευρώπη μόνο ένα χαρτοφυλάκιο 24 ξενοδοχείων σε Γερμανία, Βέλγιο, Πορτογαλία, Τουρκία και Ισραήλ, με την Ελλάδα να αποτελεί την 6η ευρωπαϊκή χώρα στην οποία θα επεκταθεί.

Το προφίλ του νέου TRYP by Wyndham Corfu Dassia

Το TRYP by Wyndham Corfu Dassia βρίσκεται 12 χλμ. βορειοανατολικά της πόλης της Κέρκυρας και του αεροδρομίου.

Θα έχει δυναμικότητα 48 σύγχρονων δωματίων με κομψό design, που θα συνδυάζουν στοιχεία της παραδοσιακής και ιστορικής αρχιτεκτονικής της Ελλάδας με μοντέρνους εσωτερικούς χώρους και εγκαταστάσεις.

Το νέο ακίνητο θα διαθέτει επίσης κήπους με πολλά δέντρα ηλικίας αιώνων, όπως μια ελιά του 14ου αιώνα.

Τι λένε οι πρωταγωνιστές

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαστούμε με τη Wyndham Hotels & Resorts για τα εγκαίνια αυτής της συναρπαστικής μονάδας”, δήλωσε η Γιώτα Πάλλη, διευθύνουσα σύμβουλος της ΠΑΛΛΗ Α.Ε., ιδιοκτήτριας εταιρείας του Corfu Palma Boutique hotel.

Ο Christian Michel, αντιπρόεδρος Ανάπτυξης για την Ευρώπη της Wyndham, πρόσθεσε: “Είμαστε χαρούμενοι για τη συνεργασία μας με την Palli SA και να επεκτείνουμε περαιτέρω τη γκάμα των επιλογών διαμονής στην Ελλάδα, μια βασική αγορά για την αναπτυξιακή μας στρατηγική στην Ευρώπη. Η Κέρκυρα είναι ένας παγκοσμίου φήμης προορισμός και είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε ταξιδιώτες για να ανακαλύψουν τι μπορεί να προσφέρει το νησί”.

Advertisement

TRENDING