ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Ανοίγει τον Ιούνιο το νέο πολυτελές Cove Paros

Published

on

Το νέο πολυτελές Cove Paros στη Νάουσα Πάρου

Ένα νέο πολυτελές boutique ξενοδοχείο αναμένεται να υποδεχθεί η Πάρος τον Ιούνιο, στη Νάουσα, όπου χτυπάει η τουριστική καρδιά του νησιού.

Το Cove Paros είναι ένα boutique ξενοδοχείο που ξεχωρίζει για την minimal αισθητική του, που επικρατεί στις 45 κομψές σουίτες,

Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι Cove Signature Suites, μια εξαιρετική συλλογή από 5 σουίτες με πρωτοποριακή αισθητική, στις οποίες ο εξωτερικός χώρος αποτελεί συνέχεια του εσωτερικού.

Σε ατμόσφαιρα απόλυτης ιδιωτικότητας και high-end παροχών, ο επισκέπτης γίνεται ένα με την πάρια γη, πάνω στην ειδυλλιακή παραλία της περιοχής. Οι σουίτες διαθέτουν επίσης ιδιωτικές πισίνες, ενώ είναι ιδανικές τόσο για οικογενειακές διακοπές, όσο και για μια lifestyle καλοκαιρινή απόδραση.

“Ανυπομονούμε όλοι πολύ για τη φετινή σεζόν στο νησί.“ δήλωσε η κυρία Γιούλη Παπαϊωάννου, ιδιοκτήτρια του Cove Paros. “Η αρχιτεκτονική αισθητική και οι αξίες που χαρακτηρίζουν ολόκληρη την ομάδα του Cove Paros έρχονται σε απόλυτη αρμονία με τη ζεστή ατμόσφαιρα, την φιλόξενη διάθεση και την αγάπη για το νησί της Πάρου και τις παραδόσεις του.

Ένας boutique προορισμός που στόχο έχει να συστήσει την αυθεντική τοπική κοινότητα σε high profile επισκέπτες από όλο τον κόσμο. Μια αξεπέραστη εμπειρία σε ένα από τα ωραιότερα ελληνικά νησιά, που σηματοδοτεί το νέο ξεκίνημα για τον ελληνικό τουρισμό, έπειτα από την απαιτητική προηγούμενη σεζόν”.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από το νέο ξενοδοχείο.

Πατήστε πάνω στις εικόνες για μεγαλύτερη ανάλυση

Το νέο πολυτελές Cove Paros στη Νάουσα Πάρου

Advertisement

TRENDING