ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

Απόσυρση των κανονισμών για τις ΒΙ.ΠΕ. ζητά ο ΠΑΣΕΒΙΠΕ

Published

on

Την ικανοποίησή του για τις εξελίξεις σε σχέση με τη διαδικασία κατάρτισης των κανονισμών των Βιομηχανικών Περιοχών εκφράζει με σημερινή ανακοίνωση ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών (ΠΑΣΕΒΙΠΕ).

Ο Σύνδεσμος αναφέρει ότι έλαβε επίσημες διαβεβαιώσεις για απόσυρση της ρύθμισης αναφορικά με τις διαδικασίες κατάρτισης των κανονισμών που είχε περιληφθεί στο νομοσχέδιο για την εποπτεία της αγοράς.

«Ο Σύνδεσμός μας, όπως και πολλές περιφερειακές ενώσεις αλλά και μεμονωμένες επιχειρήσεις και εργαζόμενοι, εξέφρασε από την πρώτη στιγμή την έντονη αντίθεσή του στην ρύθμιση και ζήτησε την άμεση απόσυρσή της. Η ικανοποίηση του αιτήματος αποτελεί θετική εξέλιξη και ένδειξη ότι το υπουργείο Ανάπτυξης αφουγκράζεται τον σφυγμό της αγοράς και εισακούει τα λογικά και δίκαια αιτήματα των επιχειρήσεων», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

«Ενόψει της εκκίνησης της διαδικασίας συνολικής αναμόρφωσης του θεσμικού πλαισίου για τους οργανωμένους υποδοχείς, προσβλέπουμε σε ανοιχτό και ειλικρινή διάλογο με το υπουργείο χωρίς αποσπασματικές ρυθμίσεις, αιφνιδιασμούς και αποκλεισμούς. Διάλογο που μπορεί να οδηγήσει σε ουσιαστικά οφέλη για όλες τις πλευρές και κυρίως για την εθνική οικονομία, την ανάπτυξη και το περιβάλλον», καταλήγει ο ΠΑΣΕΒΙΠΕ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Advertisement

TRENDING