ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Αρχές Απριλίου το επόμενο βήμα για την ολοκλήρωση πώλησης του Πόρτο Καρράς

Published

on

To Porto Carras στη Χαλκιδική

Αρχές Απριλίου θα οριστικοποιηθούν οι λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση της συναλλαγής ανάμεσα στην Τεχνική Ολυμπιακή και την Belterra Investments του Ιβάν Σαββίδη, που αφορά την πώληση του εμβληματικού ξενοδοχειακού συγκροτήματος Πόρτο Καρράς στη Χαλκιδική.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ανεξάρτητος σύμβουλος που έχει ορισθεί δυνάμει των από 15.4.2020 συμβάσεων πωλήσεως μετοχών ζήτησε από την εταιρεία, την αγοράστρια αλλά και τρίτους πρόσθετες διευκρινίσεις για την ολοκλήρωση του ελέγχου δέουσας επιμέλειας.

Πώς θα ανοίξει το Πόρτο Καρράς φέτος το καλοκαίρι

Σε πρώτη φάση, ολοκληρώνονται οι εργασίες για την αποκατάσταση φθορών στο συγκρότημα καθώς και η ριζική αναβάθμιση των περιβάλλοντων χώρων. Οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν σύντομα καθώς η επαναλειτουργία του συγκροτήματος έχει ορισθεί για τις 29 Απριλίου, λίγες ημέρες πριν το Πάσχα.

Υπενθυμίζουμε ότι το 2020 το ξενοδοχειακό συγκρότημα παρέμεινε κλειστό, τόσο λόγω της πανδημίας όσο και της μετάβασης στη νέα διοίκηση της Belterra Investments. Με τις τρέχουσες εργασίες συντήρησης του συγκροτήματος θα λειτουργήσει τόσο τη σεζόν του 2021 όσο και του 2022.

Top προορισμός πολυτελείας της Μεσογείου το Πόρτο Καρράς έως το 2025

Advertisement

TRENDING