ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

Χορηγήθηκε άδεια για το The Mykonos Project – Ακόμη 4 νέα πεντάστερα ξενοδοχεία στα σκαριά

Published

on

Παρά την πανδημία και την αβέβαιη οικονομική συγκυρία, προχωρούν νέα τουριστικά πρότζεκτ πολυτελών καταλυμάτων στα δημοφιλή νησιά του Αιγαίου.

Πρόσφατα, δόθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες δόμησης για τη Σαντορίνη και τη Μύκονο, πέντε νέες άδειες.

Μάλιστα, η μία από αυτές αφορά μια από τις μεγαλύτερες τουριστικές επενδύσεις στην Ελλάδα, το The Mykonos Project στην Άνω Μερά της Μυκόνου, από την εταιρείας ΚΑΡΑΠΕΤΗΣ ΕΝΑ ΙΚΕ.

Εκτός από αυτή, χορηγήθηκαν και οι παρακάτω τέσσερις άδειες:

  • H υπηρεσία δόμησης του δήμου Σύρου-Ερμούπολης χορήγησε άδεια στην εταιρεία MYKONOS CROWN A.E. για νέο ξενοδοχείο 5 αστέρων κλασικού τύπου στη Μύκονο.
  • H υπηρεσία δόμησης του δήμου Σύρου-Ερμούπολης χορήγησε άδεια στην εταιρεία ΑΙΓΑΙΟ ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΗΤΙΚΗ Α.Ε. για νέο ξενοδοχείο 5 αστέρων στη Μύκονο.
  • H υπηρεσία δόμησης του δήμου Θήρας χορήγησε άδεια στην εταιρεία ΓΙΩΜΑ Α.Ε. για την ανέγερση ξενοδοχείου κλασσικού τύπου 5 αστέρων στο Καμάρι Σαντορίνης.
  • Η υπηρεσία δόμησης του δήμου Θήρας χορήγησε άδεια στην εταιρεία ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ Α.Ξ.Τ.Ε. για ανέγερση ξενοδοχείου 5 αστέρων στην Σαντορίνη.

Σημειώνεται ότι οι συγκεκριμένες άδειες χορηγήθηκαν πριν την εφαρμογή της νέας απόφασης του Υπουργείου Περιβάλλοντος να αναστείλει για 1 έτος τη χορήγηση νέων αδειών δόμησης για τουριστικά καταλύματα εκτός σχεδίου πόλης.

Advertisement

TRENDING