ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Διπλή διάκριση στη διοργάνωση Health & Safety Awards 2019

Published

on

Για τις επιδόσεις της στον κρίσιμο τομέα της Υγείας και Ασφάλειας των εργαζομένων διακρίθηκε η Coca-Cola Τρία Έψιλον, με δυο βραβεία στη διοργάνωση Health & Safety Awards 2019.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία απέσπασε το Χρυσό Βραβείο για το πρόγραμμα «Ασφάλεια Βασισμένη στη Συμπεριφορά (BBS)» και τη διάκριση Winner για τη γενική στρατηγική στον τομέα Υγείας και Ασφάλειας στον κλάδο.

Το πρόγραμμα «Ασφάλεια Βασισμένη στη Συμπεριφορά» (BBS – Behaviour Based Safety), για το οποίο η εταιρεία έλαβε το Χρυσό Βραβείο, προάγει την κουλτούρα της ασφαλούς συμπεριφοράς, εμπλέκει ενεργά τους εργαζομένους στην παρακολούθηση των ασφαλών και μη ασφαλών συμπεριφορών και προτρέπει στη συζήτηση για την κατανόησή τους. Έχει σαν αποτέλεσμα τη συνεχή βελτίωση διαδικασιών μάθησης και εκπαίδευσης και ενθαρρύνει την ανατροφοδότηση. Λειτουργεί, δηλαδή, ως μέσο πρόληψης για τη δημιουργία ενός ασφαλέστερου περιβάλλοντος εργασίας.

Παράλληλα, η Coca-Cola Τρία Έψιλον κέρδισε και τη διάκριση Winner για τη συνολική της πολιτική στον τομέα της Υγείας και Ασφάλειας. Κι αυτό, γιατί η εταιρεία εφαρμόζει ένα ολιστικό και σύγχρονο σύστημα δράσεων σε όλα τα επίπεδα, στο οποίο εντάσσονται ενέργειες όπως, μαθήματα ασφαλούς οδήγησης, παρακολούθηση των ασφαλών και μη ασφαλών συμπεριφορών, προγράμματα επιβράβευσης και παρακολούθησης απόδοσης των συστημάτων, ενώ εφαρμόζεται ενοποιημένο σύστημα διαχείρισης ποιότητας και ασφάλειας τροφίμων.

Advertisement

TRENDING