ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

COSMOTE: Έως 80% περισσότερα data στα νέα προγράμματα κινητής

Published

on

Έως και 80% περισσότερα data για χρήση Internet από το κινητό, προσφέρει η νέα σειρά προγραμμάτων συμβολαίου COSMOTE Mobile. Η COSMOTE εμπλούτισε τα διαθέσιμα data και συνολικά τις παροχές (χρόνος ομιλίας, SMS) των προγραμμάτων της, απαντώντας στην ανάγκη των καταναλωτών για περισσότερο mobile internet σε πιο χαμηλές τιμές, μία τάση που ενισχύεται συνεχώς. Την τελευταία πενταετία, η κίνηση mobile data μέσω του δικτύου της COSMOTE έχει σημειώσει θεαματική άνοδο, που φτάνει το 765%, ενώ το 2018 η χρήση των data αναμένεται να αυξηθεί πάνω από 50%. Το ίδιο διάστημα, η μέση χρέωση ανά GB έχει μειωθεί σχεδόν 75%.

 

Περισσότερα MB σε όλες τις σειρές προγραμμάτων

Τα νέα ατομικά προγράμματα συμβολαίου COSMOTE Mobile, διατίθενται σε τρεις επιλογές, small, medium & large, προσφέροντας έως 2000 λεπτά ομιλίας & SMS προς όλα τα εθνικά κινητά καθώς και περισσότερα ενσωματωμένα data, που φτάνουν τα 5GB, για ακόμη περισσότερο Mobile Internet.

 

Με περισσότερα data έχουν εμπλουτιστεί και τα οικογενειακά προγράμματα συμβολαίου COSMOTE Mobile Family. Τα προγράμματα προσφέρουν έως 10GB, τα οποία μπορεί να μοιράζεται όλη η οικογένεια, έως και απεριόριστο χρόνο ομιλίας προς όλα τα δίκτυα, καθώς επίσης family data limits, που δίνουν τη δυνατότητα στους γονείς να θέτουν όρια στα MB που καταναλώνουν τα παιδιά τους, εκπαιδεύοντάς τα στην ορθολογική χρήση του Internet.

Advertisement

TRENDING