ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

CPI: Αύξηση της τάξης του 12% στα έσοδα της εταιρείας

Published

on

Σε 73.000 ευρώ ανήλθε η λειτουργική κερδοφορία (EBITDA) της εταιρείας CPI στο εξάμηνο μεταξύ 1 Ιουλίου 2018 ως το 31 Δεκεμβρίου 2018, έναντι 42.000 ευρώ το αντίστοιχο περυσινό εξάμηνο.

Παράλληλα, βελτίωση παρουσίασαν και οι ζημιές προ φόρων που διαμορφώθηκαν σε 110.000 ευρώ, έναντι ζημιών 154 χιλ. ευρώ το αντίστοιχο περυσινό εξάμηνο.

Τα έσοδα σε επίπεδο εξαμήνου παρουσίασαν σημαντική αύξηση 12% και διαμορφώθηκαν σε 8,05 εκατ. ευρώ, έναντι 7,17 εκατ. ευρώ την αντίστοιχη περίοδο το 2017. Τα έσοδα από υπηρεσίες συνεχίζουν να έχουν σημαντική συμμετοχή τους στο σύνολο των εσόδων, με το ποσοστό να είναι στο 25% στο εξάμηνο.

Σχετικά με τα παραπάνω αποτελέσματα, ο Γενικός Διευθυντής της CPI, Άρης Παπαθάνος, σχολίασε: «Οι επενδύσεις που κάνουμε τον τελευταίο καιρό έχουν αρχίσει να αποδίδουν όσο αφορά τα έσοδα της εταιρείας. Η αύξηση των εσόδων έρχεται τόσο από την δραστηριοποίηση μας σε νέες αγορές, όσο και την διεύρυνση του portfolio μας στις αγορές που δραστηριοποιούμαστε χρόνια. Θα συνεχίσουμε να επενδύουμε για να αυξήσουμε τα μερίδιά μας με στόχο την ανάπτυξη της εταιρείας».

Advertisement

TRENDING