ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

[ΦΩΤΟ] Δείτε το νέο 5άστερο ξενοδοχείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Published

on

Το νέο 5άστερο ξενοδοχείο V45 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης - Πηγή: Del Blu Architects

Δύο δίδυμα ημιτελή κτίρια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης μεταμορφώνονται σε πολυτελές ξενοδοχείο και σύντομα θα έχει ολοκληρωθεί η επένδυση, που θα αναβαθμίσει το τουριστικό προϊόν της πόλης, με την εγγύηση ποιότητας φιλοξενίας της Ledra Hotels & Villas.

Το νέο ξενοδοχείο V45 κατασκευάζεται στην οδό Βασιλέως Ηρακλείου 45 (εξ ού και το όνομα V45), σε μια στρατηγική τοποθεσία πολύ κοντά στην Πλατεία Αριστοτέλους, την Τσιμισκή και την Πλατεία Αγίας Σοφίας.

Φορέας της επένδυσης είναι η εταιρεία ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Α.Ε., στην οποία περιήλθαν τα δύο δίδυμα κτίρια της Δομοτεχνικής μετά από πλειστηριασμό, έναντι 6,6 εκ. ευρώ.

Το νέο ξενοδοχείο θα είναι 5 αστέρων και δυναμικότητας 100 δωματίων. Θα λειτουργήσει υπό τη διαχείρισης της γνωστής αλυσίδας ξενοδοχείων Ledra Hotels & Villas του ομίλου Σπανού.

Το ύψος της επένδυσης είναι 7,4 εκ ευρώ και μάλιστα πρόσφατα εγκρίθηκε και η υπαγωγή της στον Αναπτυξιακό Νόμου 4399/2016, που θα επιχορηγήσει με φοροαπαλλαγή 3,3 εκ. ευρώ.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από το νέο ξενοδοχείο, που σχεδιάστηκε από το καταξιωμένο γραφείο DEL BLU Architects σε συνεργασία με την αρχιτέκτονα Χαριζοπούλου Βάγια.

Το νέο 5άστερο ξενοδοχείο V45 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης – Πηγή: Del Blu Architects

Advertisement

TRENDING