ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Διαψεύδει εκ νέου την πώληση του ξενοδοχείου President η ΓΕΚΕ

Published

on

Διαψεύδει εκ νέου κατηγορηματικά την πώληση του ξενοδοχείου President στη Λ. Κηφισίας στους Αμπελοκήπους η ΓΕΚΕ.

Στην νεώτερη ανακοίνωσή της αναφέρει:

«Σε συνέχεια της από 31.12.20 ανακοίνωσης της Εταιρείας, η Εταιρεία δηλώνει ότι ενεργώντας στο πλαίσιο της άσκησης κάθε νόμιμου δικαιώματός της, έλαβε επιβεβαίωση από το μεσιτικό γραφείο που φερόταν στα δημοσιεύματα ως εντολοδόχος της Εταιρείας για την πώληση του ξενοδοχείου «President», ότι δεν έχει δώσει εντολή σε αυτό για να ενεργήσει για λογαριασμό της με σκοπό την πώληση του ξενοδοχείου «President», ιδιοκτησίας της Εταιρείας».

Υπενθυμίζουμε ότι στο τέλος του περασμένου Δεκεμβρίου δημοσιεύματα ήθελαν μεσιτικό γραφείο ελληνικών συμφερόντων στις Βρυξέλλες να έχει ξεκινήσει τη διαδικασία εύρεσης αγοραστή. Όπως τώρα έτσι και τότε η εταιρεία είχε διαψεύσει με ανακοίνωσή της κατηγορηματικά την πώληση.

Λίγα λόγια για το ξενοδοχείο

Το The President αποτελεί το υψηλότερο ξενοδοχείο στην Ελλάδα, με ύψος 68 μέτρα.

Έχει 22 ορόφους με συνολικά 517 δωμάτια, 918 κλινών. Διαθέτει επίσης μεγάλο υπόγειο πάρκινγκ 197 θέσεων στάθμευσης. Η συνολική του επιφάνεια είναι 34.280 τ.μ..

Κατασκευάστηκε στο τέλος της δεκαετίας του 1970, ως σύμβολο της κυβιστικής αρχιτεκτονικής, και ανακαινίσθηκε πλήρως την δεκαετία του 2000, για τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας.

Το 2019 ξεκίνησε ένα ακόμη μεγάλο πρόγραμμα εσωτερικής ανακαίνισης των δωματίων του, άνω των 5 εκ. ευρώ, που ανέλαβε η εταιρεία ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ.

Advertisement

TRENDING