ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

Εγκαινιάστηκε το νέο 5άστερο The Island Concept στην Κρήτη

Published

on

Παρουσία του Υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνη Γεωργιάδη, εγκαινιάστηκε το Σάββατο 27 Ιουνίου το νέο 5άστερο boutique hotel “THE ISLAND CONCEPT” της Mirum, στον Αλμυρό Αγίου Νικολάου Κρήτης.

Τον αγιασμό τέλεσε ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πέτρας και Χερσονήσου κ. Γεράσιμος, παρουσία του υπουργού Ανάπτυξης κ. Άδωνη Γεωργιάδη, του υφυπουργού Βιομηχανίας και Εμπορίου κ. Νίκου Παπαθανάση, του περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρου Αρναουτάκη, του βουλευτή κ. Μανώλη Θραψανιώτη, του αντιπεριφερειάρχη κ. Γιάννη Ζουλιδάκη, του δημάρχου Αγίου Νικολάου κ. Αντώνη Ζερβού, του Αστυνομικού διευθυντή Λασιθίου κ. Μανώλη Καζαμία κ.ά.

Ο Υπουργός Ανάπτυξης ανέφερε οτι “είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε να γίνονται επενδύσεις, επενδύσεις που θα σέβονται το περιβάλλον και θα δημιουργούν θέσεις εργασίας“.

Λίγα λόγια για το ξενοδοχείο

Το ξενοδοχείο είναι χωρισμένο σε τρία επίπεδα με συνολικά 15 δωμάτια και σουίτες, ιδιωτικές πισίνες, εστιατόριο, bar, κεντρική πισίνα, υπαίθρια jacuzzi, spa και πρόσβαση σε ιδιωτική παραλία.

Η φιλοσοφία του The Island Concept στηρίζεται στη μοναδικότητα των ελληνικών νησιών και στην ιστορία που «κρύβεται» πίσω από αυτά. Κάθε δωμάτιο και σουίτα καλωσορίζει τον επισκέπτη με ιδιαίτερες πινελιές διακόσμησης, εμπνευσμένες από τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά του νησιού της ονομασίας του.

Η επένδυση έγινε στο μικρό εγκαταλελειμένο ξενοδοχείο “Ακρωτήρι” στον Αλμυρό, όταν αυτό εξαγοράστηκε από την εταιρεία Mirum Hellas, του γνωστού Ρώσου επενδυτή ακινήτων, Βιτάλι Μπορίσοφ.

Να σημειωθεί ότι η Mirum Hellas έχει αναλάβει και τη νέα μεγάλη τουριστική επένδυση “Elounda Hills” στην Ελούντα. Μια επένδυση η οποία θα δημιουργήσει εκατοντάδες νέες θέσεις εργασίας στην περιοχή, τόσο κατά τη διάρκεια της κατασκευής (600) όσο και κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του (763).

Advertisement

TRENDING