ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

Εγκρίθηκε νέο 5άστερο ξενοδοχειακό συγκρότημα στην Κέρκυρα

Published

on

‘Αλλο ένα 5άστερο ξενοδοχειακό συγκρότημα προχωράει προς την υλοποίησή του στην Κέρκυρα.

Στην πρόσφατη συνεδρίαση του Κεντρικού Συμβουλίου Αρχιτεκτονικής (ΚΕΣΑ), υπό την προεδρία του Γενικού Γραμματέα Χωρικού Σχεδιασμού και Αστικού Περιβάλλοντος, κ. Ε. Μπακογιάννη. εγκρίθηκε η ανέγερση του νέου ξενοδοχείου “IKOS ODISIA” στη θέση Ύψος, του Δ.Δ. Φαιάκων του Δήμου Κέρκυρας.

Η μελέτη αφορά στην υλοποίηση ξενοδοχειακού συγκροτήματος με διώροφα bungalows και πολυτελείς κατοικίες οι οποίες προβλέπεται να τοποθετηθούν κλιμακωτά σε διαφορετικά επίπεδα ακολουθώντας το φυσικό ανάγλυφο της περιοχής. Περιλαμβάνεται επίσης η εγκατάσταση ανοιχτού θεάτρου με στεγασμένη θεατρική σκηνή, θεματικά εστιατόρια, γήπεδα άθλησης, δεξαμενές κολύμβησης, καθώς και ακαδημία ποδηλάτου με ειδική πίστα εκμάθησης.

Το ξενοδοχείο 5αστέρων θα ανήκει στην οικογένεια των IKOS RESORTS.

Το SANI/IKOS Group είναι ένας καινοτόμος, γρήγορα αναπτυσσόμενος ξενοδοχειακός Όμιλος. Μέσω των εμπορικών σημάτων του, SANI RESORT & ΙΚΟS RESORTS, o Όμιλος λειτουργεί 9 μοναδικά, ιδιόκτητα resorts στη Χαλκιδική, Κέρκυρα και Κω, τα οποία συγκαταλέγονται μεταξύ των κορυφαίων resort πολυτελείας στον κόσμο.

Τον Απρίλιο του 2021 μάλιστα θα ανοίξει τις πύλες του και το πρώτο IKOS RESORT εκτός ελληνικών συνόρων. Το IKOS ANDALUSIA βρίσκεται στην Μαρμπέλα – Εστεπόνε της Ανδαλουσίας και αποτελεί το 10ο ιδιόκτητο ξενοδοχείο της εταιρείας και το πρώτο στην Ιβηρική χερσόνησο.

Advertisement

TRENDING