ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Είσοδο στην ελληνική ξενοδοχειακή αγορά για ισπανικό κολοσσό – Ποιό ξενοδοχείο αγόρασε και που

Published

on

Sheraton Rhodes Resort - Φωτό: Όμιλος Λάμψα

Είσοδο στην ελληνική ξενοδοχειακή αγορά έκανε ισπανικός κολοσσός του real estate που διαχειρίζεται ξενοδοχεία σε 4 χώρες της Ευρώπης, πλέον και στην Ελλάδα.

Ο λόγος για το Azora Group, με έδρα τη Μαδρίτη, που για λογαριασμό της Azora European Hotel & Lodging FCR ολοκλήρωσε την αγορά του ξενοδοχείου 5 αστέρων Sheraton Rhodes Resort στη Ρόδο, από τον όμιλο Λάμψα.

Η Xenios Investments Partners, αποτελώντας συνεργάτη του ομίλου στην αναζήτηση ευκαιριών στην ελληνική αγορά, υποστήριξε και αυτή τη συναλλαγή.

Σημειώνεται ότι αποτελεί την πρώτη εξαγορά ξενοδοχείου για τον ισπανικο κολοσσό στην Ελλάδα, σηματοδοτώντας την άφιξη στη χώρα μας αλλά και την απαρχή δραστηριοποίησης στην ελληνική αγορά, στην οποία συνεχίζει να εργάζεται εντατικά.

Ο όμιλος διαθέτει ήδη 34 ξενοδοχεία σε Ισπανία, Πορτογαλία, Ιταλία κια Βέλγιο, συνολικής δυναμικότητας περίπου 9.300 δωματίων.

Όπως σημειώνει ο όμιλος, το νέο του απόκτημα, Sheraton Rhodes Resort , θα συνεχίσει να λειτουργεί κάτω από την ομπρέλα της Marriott.

Μια εκ των ιδρυτών του ομίλου, η Concha Osácar, δήλωσε ότι η εταιρεία πιστεύει στην ελληνική αγορά τόσο για την στόχευση σε Ευρωπαίους όσο και Αμερικανούς τουρίστες, και η είσοδος σε αυτή αποτελεί ορόσημο, προσθέτοντας ότι το νέο ξενοδοχείο που απέκτησε στη Ρόδο είναι ένα ακίνητο εξαιρετικής ποιότητας, στρατηγικά τοποθετημένο σε ένα από τα πιό δημοφιλή νησιά του Αιγαίου.

Advertisement

TRENDING