ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

Επένδυση άνω των 70 εκατ. ευρώ από την Prime Kapital στη Ρουμανία

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Επένδυση το ύψος της οποίας θα ξεπεράσει -όπως ανακοινώθηκε- τα 70 εκατομμύρια ευρώ θα υλοποιήσει η εταιρεία ανάπτυξης ακινήτων Prime Kapital, μέσω του νέου έργου της "Avalon Estate", το οποίο κατασκευάζεται στη συνοικία Pipera, βόρειο προάστιο του Βουκουρεστίου και περιλαμβάνει 733 κατοικίες (διαμερίσματα, βίλες και μεζονέτες), σε μια έκταση 81 στρεμμάτων.

Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι η μεγάλη ζήτηση στην αγορά, την οδήγησε σε αλλαγή σχεδίων και, όπως επισημαίνεται σε δημοσιεύματα του ρουμανικού Τύπου, από τα 38 ακίνητα που βγήκαν στην αγορά για προκρατήσεις, πουλήθηκαν όλα τα διαμερίσματα, οι μισές μεζονέτες και τα 2/3 των διαμερισμάτων με θέα στο πάρκο Pipera. Ήδη οι πωλήσεις γίνονται από τα σχέδια, με λίστα αναμονής για τους ενδιαφερόμενους. Οι τιμές των ακινήτων κυμαίνονται από 95.000 ως 284.000 ευρώ.

Με την αλλαγή της άδειας και την ταυτόχρονη ανάπτυξη όλου του έργου, η κατασκευή θα αρχίσει το φθινόπωρο και στο τέλος του 2020 θα παραδοθούν οι πρώτες κατοικίες, με βάση τη λίστα αναμονής.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δημοφιλέστερα

Επικοινωνία

 

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας με κάποιον από τους παρακάτω τρόπους:

Email: bizness.gr@gmail.com

Tel:2130405600