ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Λάμψα: Σύμβαση κάλυψης κοινού ομολογιακού 80 εκατ. με Alpha Bank, ETE και Eurobank

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Στην υπογραφή Σύμβασης Κάλυψης Κοινού Εμπράγματως Εξασφαλισμένου Ομολογιακού Δανείου διάρκειας δέκα (10) ετών και ποσού έως 80.000.000, δυνάμει της οποίας οι «ALPHA BANK A.E.», «EUROBANK ERGASIAS Α.Ε.» και «ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.» συμφώνησαν να καλύψουν, αναλάβουν και αγοράσουν τους τίτλους ομολογιών που η Εταιρεία θα εκδώσει και θα παραδώσει σε αυτές προέβη η Εταιρεία Ελληνικών Ξενοδοχείων Λάμψα Α.Ε. σύμφωνα με το άρθρο 4.1.3.6 του Κανονισμού ΧΑ.

Ως συμβατικό επιτόκιο του ομολογιακού δανείου συμφωνήθηκε το άθροισμα του επιτοκίου EURIBOR εξαμήνου πλέον περιθωρίου.

Η έκδοση του Ομολογιακού Δανείου θα πραγματοποιηθεί σε -κατ' ανώτατο όριο- τέσσερις σειρές ομολογιών, το προϊόν της έκδοσης των οποίων θα χρησιμοποιηθεί για την αναχρηματοδότηση υφιστάμενου δανεισμού της Εταιρείας, τη χρηματοδότηση μέρους του κόστους ανακαίνισης της ξενοδοχειακής μονάδας (πρώην King's Palace) επί της οδού Κριεζώτου αριθμ. 2 στην Αθήνα και τη χρηματοδότηση επενδύσεων επί των ξενοδοχειακών μονάδων «ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ» και «KING GEORGE».

Οι όροι του ως άνω δανείου κρίνονται ιδιαίτερα ευνοϊκοί από πλευράς αποδόσεως και αντανακλούν την εμπιστοσύνη που δημιουργούν τα υγιή μεγέθη της επιχείρησης.

Δημοφιλέστερα

Επικοινωνία

 

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας με κάποιον από τους παρακάτω τρόπους:

Email: bizness.gr@gmail.com

Tel:2130405600