RESIDENTIAL

Με νέες αφίξεις υποδέχεται το 2024 το Costa Navarino – Ολοκληρώθηκαν & παραδίδονται νέες βίλες & κατοικίες

Published

on

Με νέες αφίξεις υποδέχεται το 2024 το Costa Navarino καθώς ολοκληρώθηκαν & παραδίδονται νέες βίλες & κατοικίες

Η φετινή χρονιά αποτελεί την πρώτη πλήρη σεζόν για το υπερπολυτελές Mandarin Oriental, Costa Navarino, το οποίο έχει ενισχύσει τις επιλογές διαμονής που περιλαμβάνουν το W Costa Navarino, The Westin Resort Costa Navarino και The Romanos, a Luxury Collection Resort.

Το 2024 σηματοδοτεί την περαιτέρω ανάπτυξη της οικιστικής κοινότητας των Costa Navarino Residences, καθώς και την πρώτη πλήρη σεζόν για τη Navarino Agora, η οποία είναι ανοικτή για όλους όσοι ζουν ή επισκέπτονται τη Μεσσηνία.

Νέες αφίξεις Mandarin Oriental, Costa Navarino

Το Mandarin Oriental, Costa Navarino θα λειτουργήσει την 1η Απριλίου, παρουσιάζοντας μέσα στη χρονιά 5 νέες βίλες 3 υπνοδωματίων και τη νέα Royal Villa 5 υπνοδωματίων. Η Royal Villa εκτείνεται σε 1.095τ.μ. εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, φιλοξενώντας μέχρι 12 άτομα.

Οι επισκέπτες απολαμβάνουν από όλες τις βίλες την εκπληκτική θέα στον ιστορικό κόλπο του Ναβαρίνου, και τις μοναδικές εξατομικευμένες υπηρεσίες για τις οποίες είναι διεθνώς αναγνωρισμένα τα Mandarin Oriental.

Μια σειρά νέων υπηρεσιών περιποίησης και ευεξίας ξεκινά φέτος στο Spa, καθώς και το καινούργιο Kids Club με εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες για τους μικρούς επισκέπτες.

Costa Navarino Residences – Πηγή: ΤΕΜΕΣ

Costa Navarino Residences – Η οικιστική κοινότητα διευρύνεται

Το 2024 η οικιστική κοινότητα των Costa Navarino Residences μεγαλώνει και υποδέχεται τους ιδιοκτήτες της γειτονιάς Rolling Greens στο Navarino Dunes.

Η αυξανόμενη ζήτηση για πολυτελείς κατοικίες που αναπτύσσονται σύμφωνα με τις αρχές αειφόρου ανάπτυξης της Costa Navarino και πλαισιώνονται από ένα οικοσύστημα δραστηριοτήτων και εμπειριών, οδήγησε στην πρόσφατη προσθήκη της Valley Greens.

Η νέα γειτονιά βρίσκεται σε μια μοναδική τοποθεσία με θέα τους ελαιώνες, την πλούσια φύση αλλά και το Ιόνιο Πέλαγος. Περιλαμβάνει semi-detached κατοικίες δύο και τριών υπνοδωματίων καθώς και detached κατοικίες, οι οποίες παραδίδονται «με το κλειδί στο χέρι» (turn-key).

Οι επισκέπτες της Costa Navarino που θέλουν να ζήσουν την εμπειρία μιας κατοικίας, θα έχουν προσεχώς στη διάθεσή τους μία συλλογή από βίλες προς ενοικίαση.

Νέα κοινή επένδυση PREMIA Properties – ΤΕΜΕΣ στο Costa Navarino

Advertisement

TRENDING