ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Με νέο όνομα ανοίγει το Μάιο το νέο 5άστερο της YES Hotels στη Σαντορίνη

Published

on

Το νέο πολυτελές Nous Santorini της YES Hotels - Φωτό: MPLUSM Architects

Με νέο όνομα ανοίγει το Μάιο το νέο 5άστερο ξενοδοχείο της YES Hotels στη Σαντορίνη, ενώ οι εργασίες βρίσκονται πλέον σε τελικό στάδιο.

Το νέο 5άστερο ξενοδοχείο που κατασκευάζεται ήδη στο νησί αποτελεί την μετεξέλιξη των προηγούμενων πλάνων της οικογένειας Ιωάννου (ΑΒΑΞ μεταξύ άλλων) να επενδύσει τουριστικά στη Σαντορίνη.

Πλέον, βρίσκεται σε τελική φάση ολοκλήρωσης και με το νέο όνομα Noūs Santorini πλέον αναμένεται να ανοίξει τις πύλες του τον προσεχή Μάιο.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από τις κατασκευαστικές εργασίες στο νέο ξενοδοχείο.

Το προφίλ της επένδυσης

Θα αποτελείται από 4 κτίρια και bungalows. Την κατασκευή έχουν αναλάβει η ΕΛ ΕΡΜΩΝ ΙΚΕ (1 κτίριο και τα bungalows) και η ΑΠΑΞ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ (τα υπόλοιπα 3 κτίρια).

Δείτε πώς θα γίνει το νέο πολυτελές ξενοδοχείο με τις φωτορεαλιστικές εικόνες της MPLUSM Architects και της Divercity Architects.

Πατήστε πάνω στις εικόνες για μεγαλύτερη ανάλυση

Το νέο πολυτελές Nous Santorini της YES Hotels - Φωτό: MPLUSM Architects

Υπενθυμίζεται ότι η αλυσίδα YES Hotels αριθμεί αυτή τη στιγμή 5 ξενοδοχεία στην Αττική: 2 στο κέντρο της Αθήνας και 3 στο Κεφαλάρι Κηφισιάς.  Από αυτά τα 3 είναι ιδιόκτητα και τα 2 μισθωμένα.

Το ιστορικό της επένδυσης

Από το 1987 η οικογένεια Ιωάννου διέθετε το 4άστερο ξενοδοχείο Santorini Image με σκοπό κάποια στιγμή να το αναβαθμίσει. Τα σχέδια το προόριζαν να γίνει το δεύτερο ξενοδοχείο Intercontinental στην Ελλάδα.

Το πλάνο επένδυσης 30 εκ. ευρώ εκπονήθηκε το 2014 και αφορούσε την αναβάθμιση του υπάρχοντος ξενοδοχείου από την ΑΘΗΝΑΙΟΝ.

Το νέο ξενοδοχείο υπό την ομπρέλα της Intercontinental, θα ονομαζόταν InterContinental Santorini Resort & Spa και θα διέθετε 120 δωμάτια και 40 σουίτες, η καθεμία με τη δική της πισίνα.

Τελικά, όμως, δεν προχώρησε. Ωστόσο το πρότζεκτ δεν εγκαταλείφθηκε. Το ακίνητο 43 στρεμμάτων βρίσκεται σε πραγματικά στρατηγική θέση στο νησί, μόλις 3 χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο του νησιού και σε απόσταση αναπνοής από τα Φηρά αλλά και την παραλία Μονόλιθος.

Advertisement

TRENDING