ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Mitsis Hotels: Στην ψηφιακή εποχή με τη συνδρομή της Cosmote

Published

on

Στη νέα ψηφιακή εποχή εισέρχεται ο Όμιλος Mitsis Hotels μέσα από το πρόγραμμα Cosmote Business IT Solutions, οι δυνατότητες του οποίου επιτρέπουν την έξυπνη ψηφιακή διαχείριση του συνόλου της επιχειρησιακής πληροφορίας του.

Μέσω μιας κεντρικής Cloud πλατφόρμας, η συγκέντρωση και η διαχείριση δεδομένων γίνεται αποτελεσματικότερα, ταχύτερα, με ασφάλεια και για τα 17 ξενοδοχεία του Ομίλου, συμβάλλοντας σημαντικά στην καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών και προμηθευτών, όπως και στη μείωση του λειτουργικού κόστους.

Σε συνεργασία με την Υour Ideas, η Cosmote παραμετροποίησε την πλατφόρμα «Open Text Content Server» σύμφωνα με τις ανάγκες του Ομίλου Mitsis Hotels, προσβλέποντας στη βέλτιστη διαχείριση των δεδομένων από συναλλαγές, παραστατικά και λοιπά έγγραφα των τμημάτων κρατήσεων, αποθηκών και λογιστηρίων όλων των ξενοδοχείων του ομίλου.

Ως αποτέλεσμα, οι εργαζόμενοι του συγκεκριμένου ξενοδοχειακού Ομίλου θα μπορούν πλέον να καταχωρούν και να ανακτούν δεδομένα εύκολα από όπου κι αν βρίσκονται, αφού έχουν πρόσβαση σε μια ενιαία πλατφόρμα, η οποία επικοινωνεί με τα υπάρχοντα συστήματα ERP, κρατήσεων κ.α., αλλά και τις συσκευές scanning που παρέχει η Cosmote για την ψηφιοποίηση εγγράφων.

Advertisement

TRENDING