LOGISTICS

Νέα επένδυση logistics της Trastor στη Δυτική Αττική – Ποιά είναι τα σχέδια για το ακίνητο

Published

on

Φωτογραφία αρχείου - Πηγή: Canva Pro

Άλλη μια έκταση 16 στρεμμάτων στον Ασπρόπυργο απέκτησε η Trastor, με στόχο τη δημιουργία μεγάλου εμπορευματικού κέντρου logistics στην περιοχή.

Επιβεβαιώνοντας την στόχευσή της στον κλάδο των logistics, η εταιρεία απέκτησε ακόμη ένα οικόπεδο 16.013 τ.μ. στη θέση Μελίσσια Ασπροπύργου, ακριβώς απέναντι από το Θριάσιο Εμπορευματικό Κέντρο.

Η αγορά κόστισε 800.000 ευρώ και έγινε μέσω της 100% θυγατρικής της, ΔΩΡΙΔΑ Κτηματική Α.Ε.

Πλέον, με αυτή την αγορά, η Trastor έχει συγκεντρώσει συνολικά έκταση 78.700 τ.μ. στην περιοχή, στην οποία σκοπεύει να δημιουργήσει μεγάλο κέντρο αποθήκευσης και διανομής (logistics), επιφάνειας 31.300 τ.μ.

H αμέσως προηγούμενη αγορά στην περιοχή αφορούσε έτοιμο ακίνητο logistics σε έκταση άνω των 11 στρεμμάτων, στην ίδια περιοχή.

O Τάσος Καζίνος, διευθύνων σύμβουλος της Trastor, με αφορμή την πραγματοποίηση της νέας επένδυσης, τόνισε τα εξής:

«Έπειτα από διαδοχικές επενδύσεις ύψους 29,4 εκατ. ευρώ σε κτίρια Logistics, η Trastor συνεχίζει να αυξάνει το συνολικό αποτύπωμα της στον κλάδο και σκοπεύει να εφαρμόσει τα νέα πρότυπα της αειφόρου ανάπτυξης και βιωσιμότητας στην κατασκευή του συγκεκριμένου ακινήτου.

Η αγορά του εν λόγω οικοπέδου εξασφαλίζει τόσο την ανάπτυξη της λειτουργίας των υφιστάμενων μισθωτών του πιο σύγχρονου κέντρου διανομής στην περιοχή, όσο και σημαντικές υπεραξίες για τους μετόχους της εταιρείας μας».

Advertisement

TRENDING