ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Νέες ξενοδοχειακές μονάδες στο χαρτοφυλάκιό της θέλει να προσθέσει η HotelBrain – Που αναζητά ακίνητα

Published

on

Ilio Mare Seaside Resort - Πηγή: Hotelbrain

Την ανυπομονησία της «ΗotelBrain» να εντάξει νέες ξενοδοχειακές μονάδες στο χαρτοφυλάκιό της, αλλά και τη δυσκολία που αντιμετωπίζει ενίοτε στην εξεύρεση των απαιτούμενων ακινήτων, ιδίως στη Βόρεια Ελλάδα, όπου οι ιδιοκτήτες είναι «συναισθηματικά πιο δεμένοι» με τις ιδιοκτησίες τους, εξέφρασε ο πρόεδρος και ιδρυτής της εταιρείας Πάνος Παλαιολόγος, μιλώντας στο 7ο συνέδριο Prodexpo North.

«Όλα τα πρότζεκτ μας πηγαίνουν εξαιρετικά καλά στη Βόρεια Ελλάδα, είμαστε εξαιρετικά ικανοποιημένοι με τις επιδόσεις. Δεν είναι όμως εύκολο να βρούμε νέες ιδιοκτησίες. Οι ιδιοκτήτες είναι συναισθηματικά δεμένοι με τις ιδιοκτησίες τους, περισσότερο από ό,τι σε άλλες περιοχές της Ελλάδας, η δε Χαλκιδική είναι ένας τεράστιος τουριστικός προορισμός εδώ και χρόνια (οπότε τα διαθέσιμα ακίνητα είναι ακόμα λιγότερα).

Σε άλλες περιοχές της Ελλάδας είναι πιο εύκολο (να βρούμε ακίνητα). Αναζητούμε διαρκώς χώρους να εντάξουμε στο χαρτοφυλάκιό μας» επισήμανε ο κ. Παλαιολόγος, σύμφωνα με τον οποίο η περιοχή της Βόρειας Ελλάδας συγκεντρώνει εξαιρετικό ανθρώπινο ταλέντο στον τομέα της φιλοξενίας.

Η HotelBrain ελέγχει -μεταξύ άλλων- ένα ξενοδοχείο στη Χαλκιδική, έχει μεγάλη παρουσία στη Θάσο, δύο ιδιοκτησίες σε Μαρώνεια και Αλεξανδρούπολη, 10 στη Ρόδο, επτά στην Κω και πέντε στην Κέρκυρα. «Στη Χαλκιδική δεν μπορούμε ακόμα να καλύψουμε τις ανάγκες, για αυτό ψάχνουμε για περισσότερες ιδιοκτησίες» συνόψισε.

Advertisement

TRENDING