ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

Νέο ομολογιακό δάνειο για την CNL Capital – Που επενδύει η εταιρεία

Published

on

Στην υπογραφή του προγράμματος όρων εκδόσεως και διαθέσεως κοινού ομολογιακού δανείου έως 1.000.000 ευρώ, με κάλυψη αυτού από ιδιώτες επενδυτές μέσω ιδιωτικής τοποθέτησης, προέβη η CNL CAPITAL. Διαχειριστής πληρωμών και εκπρόσωπος ομολογιούχων δανειστών ορίστηκε η CNL A.E.Δ.Ο.Ε.Ε.

Σημειώνεται ότι το προϊόν του προαναφερθέντος, μη εμπραγμάτως ασφαλισμένου, ομολογιακού δανείου, θα χρησιμοποιηθεί για την συνέχιση της επενδυτικής στρατηγικής της εταιρείας CNL CAPITAL, σύμφωνα με την άδεια λειτουργίας της και το καταστατικό της.

Να σημειωθεί ότι η CNL CAPITAL αποτελεί ένα πολυμετοχικό επενδυτικό σχήμα, στο οποίο συμμετέχουν δεκάδες μέτοχοι. Ανάμεσά τους βρίσκονται ο Μ. Στασινόπουλος, η Επενδυτική Τράπεζα Ελλάδος, το Ίδρυμα Ωνάση και ακολουθούν άλλες συμμετοχές εφοπλιστών και επιχειρηματιών με ποσοστά κάτω του 5%.

Η CNL Capital επενδύει σε ΜμΕ μέσω έκδοσης βραχυπρόθεσμων (έως 12 μήνες) ομολογιακών δανείων δίνοντας λύση στις ανάγκες ρευστότητάς τους. Ουσιαστικά, καλύπτει τα ομολογιακά δάνεια που εκδίδουν οι εταιρείες παρέχοντας τους άμεσα κεφάλαιο κίνησης δίνοντας λύση στις ανάγκες ρευστότητάς τους. Η επιλογή των εταιρειών, γίνεται έπειτα από αυστηρό screening, πραγματοποιείται οικονομικός και νομικός έλεγχος και credit analysis.

Advertisement

TRENDING