ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

Επεκτείνεται και εκτός Αθήνας η ισραηλινή Brown Hotels – Η νέα ξενοδοχειακή επένδυση στην Κορινθία

Published

on

Επεκτείνεται και εκτός Αθήνας η επενδυτική δραστηριότητα της ισραηλινής BROWN HOTELS, με την απόκτηση ενός εμβληματικού ξενοδοχείου στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας.

Σε απόσταση αναπνοής από την Αθήνα, η εταιρεία απέκτησε σύμφωνα με τις πληροφορίες το ιστορικό ξενοδοχείο “Χανικιάν”.

Μάλιστα στην πρόσοψή του έχει ήδη τοποθετηθεί πανό που ενημερώνει οτι “ένα ακόμη ξενοδοχείο του ομίλου Brown γεννιέται”.

Μάλιστα σύμφωνα με τοπική ιστοσελίδα, το Σεπτέμβριο είχε προηγηθεί συνάντηση μέλους της διοίκησης της Brown Hotels και εκπροσώπου του GCH HOTEL GROUP με το Δήμαρχο Λουτρακίου, κο Γκιώνη, τον οποίο και ενημέρωσε για τις επενδυτικές κινήσεις της εταιρείας.

Το ιστορικό ξενοδοχείο “Χανικιάν” ξεκίνησε στα μέσα της δεκαετίας του ’70 υπό τη διοίκηση τριών αδερφών αρμενικής καταγωγής. Τη δεκαετία του ’80 και κυριως ’90 όμως άρχισε η πτώση. Άλλαξε μάλιστα το 1988 και χέρια αλλά αυτό δεν κατέστησε δυνατόν να ξαναβρεί το ξενοδοχείο το βηματισμό του. Τελικά, το 2001 έκλεισε οριστικά.

Πλέον, φαίνεται ότι πλησιάζει η ώρα της επαναλειτουργίας του, με τις πληροφορίες να θέλουν να ολοκληρώνονται τα έργα ανακαίνισης (που έχουν ήδη αρχίσει) έως την έναρξη της επόμενης σεζόν.

Η στόχευση της Brown Hotels στην Ελλάδα

Η εταιρεία ισραηλινών συμφερόντων τρέχει ήδη σημαντικές τουριστικές επενδύσεις στην Αθήνα, με ιδιαίτερη έμφαση στην περιοχή πέριξ της Πλατείας Ομονοίας. 

Το πρώην Acropol στην Πειραιώς 1 στην Ομόνοια ξεκίνησε πλέον τη λειτουργία του ως Brown Acropol ενώ λίγο πιο μακριά το ιστορικό La Mirage βρίσκεται ήδη στο στάδιο της ανακαίνισης με στόχο το μετασχηματισμό του σε πολυτελές ξενοδοχείο.

To Βrown Acropol στην Ομόνοια

Στην ίδια περιοχή λειτουργεί επίσης εδώ και λίγο καιρό και το νέο DAVE Red Athens,  87 δωματίων, στη συμβολή των οδών Μαρίκας Κοτοπούλη και Βερανζέρου στην Ομόνοια.

Το DAVE Red Athens στην Ομόνοια

Advertisement

TRENDING