ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Ιntralot: Μέσω θυγατρικής της η μόνη προσφορά για το τουρκικό ”Στοίχημα”

Published

on

Μια μόνο προσφορά, από την Inteltek, τη θυγατρική της Turkcell και της Intralot, κατατέθηκε στο πλαίσιο του διαγωνισμού που πραγματοποιείται σήμερα στην Άγκυρα για τη 10ετή παραχώρηση (μέχρι το 2029) της διαχείρισης του αθλητικού στοιχηματισμού (Iddaa) στην Τουρκία.

Όπως μεταδίδουν τουρκικά media, μεταξύ των οποίων το CNN Turk και το NTV, ο πρώτος γύρος της διαγωνιστικής διαδικασίας ολοκληρώθηκε το πρωί με την κατάθεση της μοναδικής προσφοράς από την Inteltek. Οι πληροφορίες έκαναν λόγο και για το ενδεχόμενο συμμετοχής του ομίλου IGT στο διαγωνισμό, κάτι που δεν επιβεβαιώθηκε, σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα.

Της κατάθεσης της προσφοράς από την Inteltek (55% Turkcell, 45% Intralot) ακολούθησαν δηλώσεις του Kaan Terzioglou, επικεφαλής της Turkcell, ο οποίος έκανε λόγο για μια προσφορά, αυτή της Inteltek , ενώ σημείωσε τις σημαντικές επενδύσεις που έχουν πραγματοποιηθεί τα τελευταία χρόνος για την ανάπτυξη του Iddaa.

Η θυγατρική της Intralot την τελευταία 15ετία έχει αναλάβει τη λειτουργία και παροχή τεχνικής υποστήριξης για το Iddaa. Σήμερα λειτουργεί πάνω από 5.500 σημεία σε όλη τη χώρα, ενώ έχει αναπτύξει και online πλατφόρμα. Την τελική απόφαση για το αποτέλεσμα του διαγωνισμού θα λάβει ο κρατικός τουρκικός οργανισμός “Spor Toto”, το πιθανότερο στα αμέσως επόμενα 24ωρα.

Πηγή:capital.gr

Advertisement

TRENDING