ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Οι 3 νέες επενδύσεις του 2024 για ξενοδοχεία στη Ρόδο – Σε ποιές περιοχές θα γίνουν

Published

on

Ρόδος - Φωτό: ΑΡΓΥΡΩ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ/EUROKINISSI

Με ανακαινίσεις ξενοδοχείων αλλά και την ανέγερση νέας 5άστερης ξενοδοχειακής μονάδας, προχωρά η επενδυτική ξενοδοχειακή δραστηριότητα στο νησί της Ρόδου.

Δείτε τις 3 νέες επενδύσεις σε ξενοδοχεία στη Ρόδο από την αρχή του 2024:

  • Εγκρίθηκε επένδυση για νέο ξενοδοχείο 5 αστέρων στη Ρόδο. Το έργο αφορά στην κατασκευή ξενοδοχείου τύπου επιπλωμένων διαμερισμάτων με κολυμβητικές δεξαμενές, κατηγορίας 5 αστέρων. Το νέο ξενοδοχείο θα γίνει σε ακίνητο επιφάνειας 14,04 στρεμμάτων περίπου στην περιοχή Λαχανιά, στη Ρόδο. Για το έργο έχει ήδη εκδοθεί η σχετική οικοδομική άδεια από την αρμόδια Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου Ρόδου. Σύμφωνα με την άδεια, φορέας της επένδυσης είναι η εταιρεία SOUTH RHODES TOURIST ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε.
  • “Πράσινο φως” δόθηκε για έργο ανακαίνισης ξενοδοχείου στην Ρόδο. Το έργο αφορά στο ξενοδοχείο “Plaza” που βρίσκεται επί της οδού Ιερού Λόχου και Αμερικής 7, στο Νιοχώρι Ρόδου και έχει ήδη λάβει τη σχετική προέγκριση οικοδομικής άδειας από την αρμόδια Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου Ρόδου. Σύμφωνα με αυτή, οι εργασίες περιλαμβάνουν την επισκευή και συντήρηση της ξενοδοχειακής μονάδας, την κατασκευή κλίμακας κινδύνου και την κατάργηση δεξαμενής υγραερίου. Στην επένδυση προβαίνει η εταιρεία ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΓΕΩΡΓΑΣ Α.Ε.
  • Δρομολογείται νέο έργο ανακαίνισης ξενοδοχείου στη Ρόδο. Μετά την έκδοση οικοδομικής άδειας από την ΥΔΟΜ του Δήμου Ρόδου, βαίνει προς υλοποίηση η ανακαίνιση ξενοδοχειακής μονάδας 4 αστέρων, που βρίσκεται σε έκταση 27,79 στην περιοχή Κολύμπια Αφάντου, στη Ρόδο. Σύμφωνα με την άδεια, περιλαμβάνονται οι εργασίες επισκευής, συντήρησης και διαρρυθμίσεων στην μονάδα, αλλά και η κατασκευή 5 κολυμβητικών δεξαμενών 1300,00 τ.μ (με άδεια σε ισχύ). Φορέας της επένδυσης είναι η εταιρεία ΕΜ. ΠΕΤΡΩΝΙΑΤΗΣ Α.Ε.

Advertisement

TRENDING