ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Οι 4 νέες επενδύσεις για ξενοδοχεία στα Ιόνια Νησιά – Πού θα γίνουν

Published

on

Φωτογραφία αρχείου - Πηγή: Canva

Παράλληλα με την σημαντική αύξηση των προκρατήσεων για προορισμούς του Ιονίου, που δίνουν μια «πρώτη γεύση» από τις τάσεις των ζητήσεων και κυρίως των κρατήσεων που θα ακολουθήσουν, προχωρούν και νέες ξενοδοχειακές επενδύσεις στα νησιά.

Παρακάτω οι 4 πιό πρόσφατες νέες ξενοδοχειακές επενδύσεις στα Ιόνια Νησιά

  • Ξεκινάμε με διπλή επένδυση στην Ζάκυνθο. Το πρώτο έργο αφορά στη δημιουργία νέου ξενοδοχείου με πισίνες. Το νέο ξενοδοχείο θα κατασκευαστεί σε έκταση 15,4 στρεμμάτων περίπου στην περιοχή Μεγάλο Χωράφι ή Σολέικα, στη Ζάκυνθο. Το δεύτερο έργο αφορά στην ανέγερση νέου ξενοδοχείου με κολυμβητικές δεξαμενές. Το νέο ξενοδοχείο θα γίνει σε έκταση 22,12 περίπου στρεμμάτων στην περιοχή Τραγάκι Ζακύνθου. Για το δύο έργα έχουν εκδοθεί οι σχετικές οικοδομικές άδειες από την αρμόδια Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου Ζακύνθου. Φορέας αμφότερων των επενδύσεων είναι η εταιρεία ΚΑΡΜΑΝΙΟΛΟΣ Α.Ε.
  • Στα σκαριά ένα ακόμη νέο ξενοδοχείο στη Ζάκυνθο. Πρόκειται για τη δημιουργία νέου ξενοδοχείου με κολυμβητικές δεξαμενές και αλλαγή χρήσης υφιστάμενου κτιρίου. Το νέο ξενοδοχείο θα γίνει σε έκταση 7,52 περίπου στρεμμάτων στην περιοχή Άνω Βασιλικό, στη Ζάκυνθο, ενώ έχει ήδη εκδοθεί η σχετική οικοδομική άδεια από την αρμόδια Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου Ζακύνθου. Σύμφωνα με την άδεια, φορέας της επένδυσης είναι η εταιρεία ΜΑΡΙΝΑ ΜΟΛΥΒΙΑΤΗ ΑΞΤΕ.
  • Πράσινο φως δόθηκε για νέο ξενοδοχείο στους Παξούς. Το έργο αφορά στη δημιουργία νέου ξενοδοχείου 4 αστέρων με δυναμικότητα 11 δωματίων / 26 κλινών. Πρόσφατα προεγκρίθηκε η σχετική οικοδομική άδεια από την αρμόδια Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων. Το νέο ξενοδοχείο θα γίνει σε ακίνητο με συνολική επιφάνεια 1.860 περίπου στρεμμάτων στον οικισμό Πετράτικα στους Παξούς. Φορέας της επένδυσης, σύμφωνα με την οικοδομική άδεια, είναι η εταιρεία MARLY RESORTS I.K.E., που είναι και ο μισθωτής του ακινήτου.

Advertisement

TRENDING