ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Οι νέες Action Cam από την εταιρεία SENCOR

Published

on

Τις νέες Action Cam κυκλοφορεί αυτό το καλοκαίρι η εταιρεία ηλεκτρονικών προϊόντων, SENCOR. Όπως αναφέρεται και σε σχετικό Δελτίο Τύπου, οι επιλογές για το αγοραστικό κοινό είναι μεταξύ άλλων: 

3CAM 4K20WR: Η Αction Camera 3CAM 4K20WR της SENCOR μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε νερό, στεριά και αέρα ενώ παράλληλα δίνει τη δυνατότητα να έχει κανείς τον απόλυτο έλεγχό της από το ασύρματο τηλεχειριστήριο ή από το smartphone του, μέσω του συμβατού app σε iOS και Android. Είναι αδιάβροχη σε βάθος έως και 30 μέτρα, χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιηθεί ειδική αδιάβροχη θήκη. Διαθέτει εγγραφή video 4K σε 30fps με αισθητήρα CMOS SONY και φακό 6 επιπέδων. Στην οθόνη 2’’ δίνει την επιλογή σε κάποιον να να βλέπει σε πραγματικό χρόνο ή να αναπαράγει φωτογραφίες ή video. Επίσης, είναι εξοπλισμένη με δυνατότητα λειτουργίες Slow Motion και Time Lapse.

3CAM 4K03 και 3CAM 4K04: Οι κάμερες αυτές ορίζονται ως κλασικές και διαθέτουν αδιάβροχη θήκη για υποβρύχιες λήψεις έως και 60 μέτρα, με υψηλή ανάλυση 4Κ στα 30fps. Με τον αισθητήρα CMOS SONY και τον γυάλινο φακό 6 στρώσεων επιτυγχάνεται μεγαλύτερη σταθερότητα στη λήψη, ακόμα και σε συνθήκες που η κάμερα δεν είναι και τόσο σταθερή. Διαθέτουν οθόνη διάστασης 2″, καθώς επίσης WiFi για εύκολη σύνδεση με το smartphone και το tablet. Τη στιγμή, που η 3CAM 4K04 έχει και τηλεχειριστήριο για απομακρυσμένο χειρισμό. Επιπλέον, περιλαμβάνουν εφεδρική μπαταρία, εξάρτημα για τοποθέτηση της κάμερας σε κράνος και ζώνη, καθώς και πολλά ακόμη αξεσουάρ.

 

Advertisement

TRENDING