REAL ESTATE

Οι Top-10 πιο αποδοτικές περιοχές της Αττικής για επενδύσεις σε διαμερίσματα

Published

on

Άποψη του Πειραιά - Πηγή: Canva

Μια περιοχή – έκπληξη περιλαμβάνεται στη λίστα με τις 10 αποδοτικότερες περιοχές της Αττικής για επενδύσεις σε διαμερίσματα.

Σύμφωνα με έρευνα που διεξήγαγε η ομάδα επενδυτικών αναλύσεων της Protio, με τη χρήση προηγμένης τεχνολογίας, αναλύθηκαν στοιχεία των τελευταίων τριών ετών, για να προσδιοριστούν οι περιοχές που έχουν τις υψηλότερες αποδόσεις.

Για την έρευνα συνεκτιμήθηκαν παράγοντες όπως η τοποθεσία, η προσβασιμότητα σε Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και τον αστικό ιστό, καθώς και οι προοπτικές μελλοντικής ανάπτυξης.

Στην κορυφή της λίστας, όσον αφορά τις αποδόσεις, βρίσκονται περιοχές της Δυτικής Αθήνας και του Πειραιά (Αιγάλεω, Νίκαια) ενώ ο Πειραιάς, που δεν αποτελούσε επενδυτικό “καταφύγιο”, βρίσκεται ως περιοχή – έκπληξη μέσα στη λίστα.

Αναλυτικά το Top-10

Πηγή: Protio

«Με ιδιαίτερη χαρά μοιραζόμαστε τα ευρήματά μας με όλους όσοι αναζητούν την καλύτερη δυνατή επένδυση σε ακίνητα στην Αθήνα», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Protio, Αντώνης Φιοράκης. «Αυτές οι γειτονιές παρουσιάζουν ιδιαίτερα ελκυστικές αποδόσεις με υψηλή ασφάλεια επένδυσης και αποτελούν εύκολες επιλογές για τους εγχώριους ιδιώτες επενδυτές».

Advertisement

TRENDING