ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Ολοκληρώνεται η ανακαίνιση στο Domes Miramare Corfu στην Κέρκυρα

Published

on

Το ανακαινισμένο Domes Miramare Corfu στην Κέρκυρα - Φωτό: Domes Resorts

Η μοναδική πλέον επένδυση του πρώην Εμίρη του Κατάρ, Αλ Θάνι, στην Ελλάδα, το πολυτελές Domes Miramare Corfu στην Κέρκυρα, αναμένεται να υποδεχθεί τους επισκέπτες του ακόμη πιο ανανεωμένο το φετινό καλοκαίρι καθώς σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι εργασίες στην παλιά πτέρυγα του ξενοδοχείου.

Η πτέρυγα αυτή χρησιμοποιούνταν για τις ανάγκες διαμονής του προσωπικού αλλά πλέον το κτίριο ανακαινίζεται με στόχο να ενσωματωθεί στο κυρίως ξενοδοχείο, που λειτουργεί στην άλλη πλευρά του δρόμου. Σημειώνεται ότι ανάμεσα στα δύο κτίρια μεσολαβεί δρόμος αλλά θα υπάρξει υπόγεια διάβαση που θα τα συνδέει.

Η επένδυση υπολογίζεται σε 15 εκ. ευρώ και αφορά μεταξύ άλλων τη ριζική ανακαίνιση της πτέρυγας με τη δημιουργία πολυτελούς spa center και 10 σουιτών. Αναμένονται να παραδοθούν το καλοκαίρι του 2021.

Το ξενοδοχείο, που πρωτολειτούργησε τη δεκαετία του ’60, πωλήθηκε στην Al Rayyan, του τότε Εμίρη του Κατάρ, Αλ Θάνι, και ανακαινίστηκε ριζικά για να επαναλειτουργήσει ως Domes Miramare Corfu.

Άνοιξε εκ νέου το καλοκαίρι του 2019, υπό τη διαχείριση της Ledra Hotels and Villas, του ομίλου Σπανού, η οποία το λειτουργεί έως και σήμερα.

Advertisement

TRENDING