ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Onex Technology & Business Solutions: Συμμετοχή στο συνέδριο «Shape the Future»

Published

on

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Shape The Future που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 6 Μαίου στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής​. Πρόκειται για το πρώτο φοιτητικό τεχνολογικό συνέδριο που αποτελεί σημείο συνάντησης ανάμεσα σε έμπειρα στελέχη από 10 ηγέτιδες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον τεχνολογικό κλάδο και σε φοιτητές από όλη την Ευρώπη.

Στόχος του συνεδρίου είναι η δημιουργία διαύλου επικοινωνίας ανάμεσα σε ειδικούς απότον κόσμο των επιχειρήσεων και σε φοιτητές, ώστε να συζητηθούν καινοτόμες ιδέες καιτάσεις, οι οποίες θα μας απασχολήσουν τα επόμενα χρόνια.

Ο διοργανωτής του συνεδρίου είναι η EESTEC LC Athens, ένας πανευρωπαϊκόςφοιτητικός, εθελοντικός οργανισμός, ο οποίος λειτουργεί υπό την αιγίδα του ΕθνικούΜετσόβιου Πολυτεχνείου.

Το συνέδριο υποστήριξαν ως Silver Partners οι Schneider Electric, Algosystems, Novoville, Performance Technologies, SAP, Deloitte, ONEX Technology Systems & Business Solutions, Space ως Gold Partner η National Bank of Greece και ως Platinum Partner η Lenovo.

Ακόμη οι ομιλίες του συνεδρίου ήταν σχετικά με τους εξής θεματικούς άξονες: Intelligence Transformation, Digital Disruption, Blockchain & Agile Software Development, Energy Management & Automation, Cybersecurity, Smart Cities, Machine Learning, Internet of Things, Big Data Analytics και Artificial Intelligence.

Στο συνέδριο συμμετείχαν περισσότεροι από 450 επισκέπτες​, φοιτητές καιαπόφοιτοι πολυτεχνικών, οικονομικών, τεχνολογικών και όχι μόνο σχολών από τους οποίου οι 150 ήταν από Πανεπιστήμια 50 πόλεων της Ευρώπης. Οι επισκέπτες επεδίωξαν την αλληλεπίδραση μεταξύ των εταιρικών αντιπροσώπων και ομιλητών και να δημιουργήσει διάλογο στις τεχνολογικές τάσεις που θα επικρατήσουν στο μέλλον.

Advertisement

TRENDING