ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Παρατάθηκε ο διαγωνισμός για την εκμίσθωση του Ξενία Κομοτηνής

Published

on

Ξενία Κομοτηνής - Πηγή: ΕΤΑΔ

Παρατάθηκε ο διαγωνισμός για την εκμίσθωση του Ξενία Κομοτηνής.

Ειδικότερα, σε εξέλιξη είναι η διαδικασία του ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την μακροχρόνια εκμίσθωση του Ξενία Κομοτηνής, που διενεργείται μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας www.e-publicrealestate.gr, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

Η νέα προθεσμία και τόπος υποβολής του Φακέλου Δικαιολογητικών του διαγωνισμού είναι έως την Δευτέρα 20.05.2024, 14:00 ώρα Ελλάδος, στα γραφεία της ΕΤΑΔ Α.Ε., Βουλής 7 Σύνταγμα, Αθήνα (2ος όροφος – Πρωτόκολλο).

Η τιμή εκκίνησης του ετήσιου μισθώματος ανέρχεται στο ποσό των 35.000 ευρώ. Η διάρκεια της μίσθωσης ορίζεται σε σαράντα (40) έτη από την υπογραφή της σύμβασης μίσθωσης.

Το ακίνητο είναι χωροθετημένο στο κέντρο της πόλης, σε απόσταση 600μ. από την κεντρική πλατεία – Πλατεία Ειρήνης. Απέχει 2.800 μ. περίπου από την πλησιέστερη έξοδο της Εγνατίας Οδού. Το κτίριο αποτελείται από δύο (2) πτέρυγες. Το οικόπεδο έχει έκταση 18.205,16 τ.μ. και το κτίριο καλύπτει 1.988,65 τ.μ.. Στον περιβάλλοντα χώρο υπάρχει ναός, κολυμβητική δεξαμενή, σιντριβάνι, παιδική χαρά και υπαίθριος χώρος στάθμευσης. Το οικόπεδο διαθέτει υπόλοιπο δόμησης.

Advertisement

TRENDING