ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Παρουσία Μώραλη η συνεδρίαση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά

Published

on

Σε συνεδρίαση του Δ.Σ. του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά παρευρέθηκε την Πέμπτη ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, έπειτα από πρόσκληση του Προέδρου του Ε.Ε.Π. κ. Γιάννη Βουτσινά, όπου συζήτησε με τους επαγγελματίες της πόλης για τις Δράσεις Επιχειρηματικότητας, που θα υλοποιηθούν από τον Δήμο μέσω της Ολοκληρωμένης Χωρικής Επένδυσης.

Ο κ. Μώραλης ανέφερε ότι στόχος της Δημοτικής Αρχής από το 2014 όταν και ανέλαβε τα καθήκοντά της, ήταν η ανάπτυξη της πόλης και η ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, προσθέτοντας πως η Δημοτική Αρχή Πειραιά δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από τις συζητήσεις για την ανάπτυξη της περιοχής.

Αναφερόμενος στις Δράσεις Επιχειρηματικότητας που θα υλοποιηθούν στη πόλη από τον Δήμο Πειραιά μέσω της Ολοκληρωμένης Χωρικής Επένδυσης, συνολικού προϋπολογισμού 24.167.000 ευρώ, ο κ. Μώραλης τόνισε ότι περιλαμβάνουν την Παροχή Υπηρεσιών στήριξης της Επιχειρηματικότητας προϋπολογισμού 13.190.000 ευρώ και τις Δράσεις Άμεσης Ενίσχυσης Επιχειρήσεων ύψους 10.977.000 ευρώ.

Σημειώνεται, ότι στο πλαίσιο της παρουσίας του στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο ο Δήμαρχος Πειραιά είχε συζητήσεις με τους εκπροσώπους των επαγγελματιών της πόλης, με τον ίδιο να δηλώνει μεταξύ άλλων: «Ο Πειραιάς αυτή τη στιγμή παρουσιάζει μια πολύ μεγάλη δυναμική και αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους επενδυτικούς προορισμούς στη χώρα και σε αυτό έχουμε συμβάλλει και εμείς, ως μια Δημοτική Αρχή εξωστρεφής, η οποία υποστηρίζει τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα. Θα συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος και δουλεύοντας εξίσου σκληρά».

Advertisement

TRENDING