REAL ESTATE

Πέρασε στον έλεγχο των Ολλανδών της Reggeborgh η REDS

Published

on

Το νέο Cambas Park στην Παλλήνη - Φωτό: REDS

Πέρασε στον έλεγχο των Ολλανδών τελικά η REDS καθώς η Reggeborgh απέκτησε τον έλεγχο του 93,42% της εταιρείας και επίσημα.

Όπως ανακοίνωσε η RB Ellaktor Holding B.V., η εταιρεία είχε υποβάλει υποχρεωτική δημόσια πρόταση για να αυξήσει την άμεση συμμετοχή της στην εταιρεία καθώς μετά την αύξηση του ποσοστού της στον Όμιλο ΕΛΑΚΤΩΡ βρέθηκε να έχει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της REDS.

Aντικείμενο της Δημόσιας Πρότασης ήταν οι υπόλοιπες 22.820.829 Μετοχές, οι οποίες αντιπροσωπεύουν ποσοστό περίπου 39,73% του συνολικού καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας που δεν κατήχε ήδη άμεσα η έμεσα η “RB Ellaktor Holding B.V.” για τις οποίες είχε προσφέρει €2,48 σε μετρητά / μετοχή

Η Περίοδος Αποδοχής διήρκεσε τέσσερις εβδομάδες και δύο εργάσιμες ημέρες, ξεκινώντας στις 04.10.2022 και λήγοντας στις 03.11.2022. Κατά τη διάρκεια της Περιόδου Αποδοχής 235 μέτοχοι αποδέχθηκαν τη Δημόσια Πρόταση προσφέροντας συνολικά 19.040.988 Μετοχές, οι οποίες αντιστοιχούν σε 33,15% περίπου του συνολικού καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας

Μετά την ολοκλήρωση της απόκτησης των Προσφερθεισών Μετοχών, η RB Ellaktor Holding B.V. και τα Πρόσωπα που Ενεργούν Συντονισμένα μαζί της θα κατέχουν συνολικά 53.655.043 Μετοχές, οι οποίες αντιστοιχούν σε 93,42% του συνολικού καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας.

Πρόσω ολοταχώς για Cambas Project & Γούρνες η REDS

Advertisement

TRENDING