ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Προκηρύχθηκε από την ΕΤΑΔ διαγωνισμός και για το Ξενία Ξάνθης

Published

on

Ξενία Ξάνθης - Πηγή: ΕΤΑΔ

Προκηρύχθηκε από την ΕΤΑΔ διαγωνισμός και για το Ξενία Ξάνθης.

Αντικείμενο της διαγωνιστικής διαδικασίας αποτελεί η εκμίσθωση του Ξενία Ξάνθης για είκοσι (20) έτη από την υπογραφή της σύμβασης, με δυνατότητα 10ετούς παράτασης.

Η μακροχρόνια εκμίσθωση του ακινήτου έχει σκοπό την τουριστική αξιοποίησή του.

Ο ανάδοχος θα αναλάβει τις δαπάνες για την πλήρη ανακατασκευή και λειτουργία του ακινήτου με βάση την ήδη πραγματοποιθείσα δόμηση.

Η τιμή εκκίνησης της ηλεκτρονικής δημοπρασίας είναι 50.000 ευρώ ετήσιο μίσθωμα.

Η προθεσμία για την υποβολή του φακέλου δικαιολογητικών είναι η 28η Απριλίου 2023, ώρα 13.00 στα γραφεία της ΕΤΑΔ στο κέντρο της Αθήνας.

Το προφίλ του ακινήτου

Το Ξενία Ξάνθης είναι επιφανείας 8.590,31 τ.μ. και δομημένης επιφάνειας 2.709,64 τ.μ. πλέον 254,79 τ.μ. υπογείου, σύμφωνα με την από 20.02.2023 Τεχνική Έκθεση, αποτελούμενο από κτίσμα ξενοδοχείου τρέχουσας δυναμικότητας 22 δωματίων και 43 κλινών, καφέ-εστιατόριο, αίθουσα συνεδρίων και εκδηλώσεων, χώρο στάθμευσης 45 θέσεων και 2 κοινόχρηστους χώρους πρασίνου.

Το ακίνητο βρίσκεται στην Παλαιά Πόλη της Ξάνθης και περικλείεται από τις οδούς Βασιλίσσης Σοφίας  ανατολικά, Αισχύλου βόρεια, Πινδάρου δυτικά και πάροδο Βασιλίσσης Σοφίας νότια.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε λειτουργία, ωστόσο, θα παραδοθεί κενό και ελεύθερο στον μισθωτή μετά την ολοκλήρωση της διαγωνιστικής διαδικασίας και την υπογραφή της σύμβασης μίσθωσης.

Για το ξενοδοχείο έχει εκδοθεί ΠΕΑ ενεργειακής κατηγορίας Γ.

Προκηρύχθηκε διαγωνισμός για την αξιοποίηση του Ξενία Κοζάνης

Advertisement

TRENDING