ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Προκηρύχθηκε διαγωνισμός από την ΕΤΑΔ για την αξιοποίηση ενός ακόμη Ξενία στη Δυτική Ελλάδα

Published

on

Το Ξενία Καλεντζίου στην Αχαΐα - Πηγή: ΕΤΑΔ

Προκηρύχθηκε διαγωνισμός από την ΕΤΑΔ για την αξιοποίηση ενός ακόμη Ξενία στη Δυτική Ελλάδα, με στόχο τη δημιουργία ξενοδοχειακής μονάδας από τον πλειοδοτούντα επενδυτή.

Συγκεκριμένα, η ΕΤΑΔ ανακοίνωσε την προκήρυξη Ηλεκτρονικού Ανοικτού Πλειοδοτικού Διαγωνισμού (e-auction), μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας της www.e-publicrealestate.gr για την εκμίσθωση του ακινήτου «Ξενία Καλεντζίου» στη θέση “Αγία Παρασκευή”, εντός ορίων οικισμού Καλεντζίου, του Δήμου Ερυμάνθου Αχαΐας.

Το οικόπεδο έχει έκταση 8.666,00 τ.μ με κτίριο 1.446,20 τ.μ. που λειτουργούσε ως ξενώνας δυναμικότητας 22 δωματίων. Το κτίσμα είναι ενεργειακής κατηγορίας Δ.

Σκοπός του διαγωνισμού είναι η μακροχρόνια, για 30 έτη με δυνατότητα παράτασης για 10 επιπλέον έτη, κατόπιν συμφωνίας και των δύο μερών, εκμίσθωση του ανωτέρω ακινήτου ως έχει, με σκοπό την τουριστική αξιοποίηση.

Ο ανάδοχος θα αναλάβει τις δαπάνες για την πλήρη ανακατασκευή και λειτουργία του ακινήτου με βάση την ήδη πραγματοποιθείσα δόμηση.

Ο Διαγωνισμός θα διεξαχθεί σύμφωνα με τον Κανονισμό Εκμισθώσεων, Μισθώσεων, Παραχωρήσεων, Εκποιήσεων, Ανταλλαγών, Αγορών και Αντιπαροχών της ΕΤΑΔ Α.Ε.

Οι ενδιαφερόμενοι, προκειμένου να λάβουν σχετική πληροφόρηση για τη διαγωνιστική διαδικασία και να προμηθευτούν τους Γενικούς και Ειδικούς όρους του Διαγωνισμού, καλούνται να επισκεφθούν την ηλεκτρονική πλατφόρμα www.e-publicrealestate.gr.

Advertisement

TRENDING