ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Σε νέα χέρια το 5άστερο ξενοδοχείο των Τρικάλων

Published

on

Το 5άστερο ξενοδοχείο Ananti City Resort στα Τρίκαλα - Φωτό: Ananti City Resort

Άλλαξε χέρια το γνωστό πολυτελές ξενοδοχείο των Τρικάλων, Ananti City Resort, περνώντας στην οικογένεια Σαράντη, που έχουν και τη γνωστή γαλακτοβιομηχανία ΤΥΡΑΣ.

Όπως είχε ανακοινωθεί από την εταιρεία, η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «Αφοί Μιχαήλ Σαράντη Α.Ε.», με απόφαση του  Διοικητικού της Συμβουλίου, προέβη σε απόκτηση του συνόλου των μετοχών της ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία «ΑΝΑΝΤΙ Α.Ε.» σύμφωνα με την προβλεπόμενη από τους ισχύοντες νόμους διαδικασία.

Το 5άστερο ξενοδοχείο και συνεδριακό κέντρο, στο Λογγάκι Τρικάλων, αποτελεί μια από τις πιο σημαντικές τουριστικές υποδομές της πόλης και της ηπειρωτικής Θεσσαλίας. Βρίσκεται μόλις 3,5 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης και διαθέτει 18 πολυτελή δωμάτια και σουίτες.

Στην ανακοίνωσή της, η εταιρεία υπογραμμίζει ότι ευελπιστεί ότι θα εξελίξεις τις υποδομές αυτές και θα διευρύνει τη δραστηριότητα της επιχείρησης, ώστε το Ananti City Resort να αποτελέσει πόλο έλξης επισκεπτών τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό, ενισχύοντας παράλληλα την τοπική οικονομία των Τρικάλων.

Advertisement

TRENDING