ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ

Σε νέα συναλλαγή πώλησης ακινήτου logistics στη Θεσσαλονίκη διαμεσολάβησε η Pointers Property Services

Published

on

Πηγή: Pointers Property Services

Σε νέα πώληση βιομηχανικού ακινήτου διαμεσολάβησε η “Pointers Property Services ΑΕ” του Ομίλου «Σαμαράς & Συνεργάτες» επιβεβαιώνοντας τη δυναμική της παρουσία στο χώρο του Commercial Real Estate και των επαγγελματικών ακινήτων.

Συγκεκριμένα, εργοστασιακός χώρος με γραφεία, συνολικού εμβαδού 3.000 τ.μ. περίπου, ανεπτυγμένος σε οικόπεδο 8 στρεμμάτων στην Α’ Φάση της βιομηχανικής περιοχής Σίνδου στη Θεσσαλονίκη, αποκτήθηκε από την εταιρία μεταφορών και Logistics «GR SAMSON ΔΙΑΜΕΤΑΦΟΡΕΣ Α.Ε.», η οποία βρίσκεται σε διαρκή αναπτυξιακή πορεία ακολουθώντας τις τάσεις του κλάδου.

Το ακίνητο μεταβιβάστηκε από την «ΠΑΝΘΕΟΝ Α.Β.Ε.Ε.», η οποία είναι από τις λιγοστές εταιρείες στο χώρο της παραγωγής υφασμάτων στην Ελληνική επικράτεια.

Σύμφωνα με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της “Pointers Property Services AE”, κ. Δημήτρη Τσοκακτσίδη, «το συγκεκριμένο ακίνητο, μετά τις παρεμβάσεις για την μετατροπή του σε αποθήκη 3PL, θα υπηρετήσει το σχέδιο ανάπτυξης της αγοράστριας εταιρίας, στη στρατηγική θέση στην οποία βρίσκεται».

Η “Pointers Property Services Α.Ε” ανέλαβε και ολοκλήρωσε με επιτυχία την προώθηση του ακινήτου και την ανεύρεση του ιδανικού αγοραστή, ικανοποιώντας τις ανάγκες των εμπλεκόμενων μερών. Ακολουθώντας τη γενικότερη φιλοσοφία του Ομίλου «Σαμαράς & Συνεργάτες», να παρέχει κορυφαίες, βασιζόμενες σε διεθνή πρότυπα υπηρεσίες, έχοντας ταυτόχρονα πελατοκεντρική προσέγγιση, η εταιρεία συμμετέχει στην προσπάθεια αναβάθμισης του δυτικού τόξου της ευρύτερης Θεσσαλονίκης σε παράγοντα ανάπτυξης υπερτοπικού χαρακτήρα.

Advertisement

TRENDING