ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Πράσινο φως για 3 νέες ξενοδοχειακές επενδύσεις – Σε ποιές περιοχές θα γίνουν

Published

on

Φωτογραφία αρχείου - Πηγή: Canva

Προς υλοποίηση οδεύουν τρεις νέες ξενοδοχειακές επενδύσεις.

Συγκεκριμένα δόθηκε πράσινο φως από τις Υπηρεσίες Δόμησης για τρεις νέες επενδύσεις σε νησιά του Αιγαίου και στην ηπειρωτική χώρα.

  • Στο νησί της Κω εκδόθηκε λίγες μέρες πριν η οικοδομική άδεια επέκτασης σε τετράστερο ξενοδοχείο. Πρόκειται για το Mastihari Bay, στην περιοχή Μαστιχάρι και προβλέπεται η προσθήκη πέντε κτιρίων (bugaloos) με 39 δωμάτια και χωρητικότητα 80 ατόμων. Η συνολική δυναμικότητα αναμένεται να ανέλθει στις 640 κλίνες. Φορέας υλοποίησης του έργου είναι η εταιρεία Ε.ΑΜΑΛΛΟΣ Α.Ε.
  • Ανέγερση ξενοδοχείου τριών αστέρων στην Ήπειρο και συγκεκριμένα στα Σύβοτα. Η συνολική δυναμικότητα του συγκροτήματος αναμένεται να φτάσει τις 48 κλίνες, ενώ φορέας υλοποίησης της επένδυσης είναι η εταιρεία ΝΤΟΥΓΙΑΣ ΠΑΡΙΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ.
  • Προς υλοποίηση οδεύει και η δημιουργία νέου ξενοδοχείου στη Σέριφο. Πρόκειται για νέο διώροφο ξενοδοχείο με υπόγειους χώρους και πισίνα στην περιοχή Λιβάδι του Δήμου Σερίφου. To project έλαβε την οικοδομική άδεια, ενώ φορέας υλοποίησης του έργου είναι η εταιρεία ΕLVEIS.

Advertisement

TRENDING