ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Stoiximan: Ενοποίηση όλων των οικονομικών διαδικασιών του Ομίλου σε ένα ενιαίο

Published

on

Όπως γνωστοποιήθηκε μέσω Δελτίο Τύπου, η εταιρεία Stoiximan υλοποίησε Microsoft Dynamics NAV με την Step One. Η υλοποίηση με το Microsoft Dynamics NAV είχε στόχο την ενοποίηση όλων των Οικονομικών διαδικασιών του ομίλου σε ένα ενιαίο, επεκτάσιμο και εύκολα διαχειρίσιμο σύστημα.

Η Stoiximan επέλεξε την Step One για την υλοποίηση του έργου αναδιοργάνωσης των διαδικασιών του ομίλου, με την χρήση εργαλείων διαχείρισης επιχειρησιακών πόρων, καθώς είναι πιστοποιημένος συνεργάτης της Microsoft, με πολυετή παρουσία στον χώρο του επιχειρησιακού λογισμικού και σημαντική εμπειρία στην υλοποίηση σύνθετων και απαιτητικών έργων.

Ο σχεδιασμός και η υλοποίηση της λύσης Microsoft Dynamics NAV από την Step One, ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία, στον προβλεπόμενο χρόνο.

O κος Άγγελος Μπερτζελέτος, Group Accounting & Financial Planning Manager του Ομίλου δήλωσε: «Στην Stoiximan επενδύουμε στην τεχνολογία για την ανάπτυξή μας και αυτό εφαρμόζεται σε όλες τις πλευρές της δραστηριότητάς μας. Ο Ψηφιακός Μετασχηματισμός και των Οικονομικών υπηρεσιών μας αποτελεί έναν ακόμα κομβικό πυλώνα ανάπτυξης. Η επιλογή μιας ολοκληρωμένης λύσης για το σύνολο των διαδικασιών μας, με τη δυνατότητα για ευελιξία και προσαρμοστικότητα στις αλλαγές που συμβαίνουν καθημερινά γύρω μας, μας οδήγησε στην επιλογή έμπειρου και ευέλικτου συνεργάτη, με τον οποίο θα έπρεπε από κοινού να σχεδιαστούν οι βέλτιστες ροές προς όφελός μας. Η Step One, με την μεγάλη εμπειρία της σε αντίστοιχες πολυεθνικές υλοποιήσεις, υπήρξε ο κατάλληλος συνεργάτης».

Advertisement

TRENDING