ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Συνεχίζονται οι επενδύσεις της Brown Hotels στο Λουτράκι με 3 νέα ξενοδοχεία – Πού θα γίνουν

Published

on

Λουτράκι - Design by Canva Pro

Συνεχίζονται οι επενδύσεις της Brown Hotels στο Λουτράκι με 3 νέα ξενοδοχεία στην ευρύτερη περιοχή.

Έχοντας επιλέξει στρατηγικά την Κορινθία ως τουριστικό και επενδυτικό προορισμό, η Brown Hotels συνεχίζει ενταντικά το πλάνο νέων επενδύσεων στο Λουτράκι με τρία νέα ξενοδοχεία.

Με στόχο το διπλασιασμό του συνολικού χαρτοφυλακίου ξενοδοχείων και resorts στην Ελλάδα έως το 2023, η ισραηλινών συμφερόντων εταιρεία έχει ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες για την ανάπτυξη των νέων ξενοδοχειακών μονάδων στην περιοχή.

Τα 3 νέα ξενοδοχεία στο Λουτράκι

Το πρώτο αφορά την ανακαίνιση και εκσυγχρονισμό του ξενοδοχείου “ΕΛΠΙΣ” που θα μετονομαστεί σε Brown Seaside Loutraki. Το ξενοδοχείο αυτό βρίσκεται στην επαρχιακή οδό Λουτρακίου – Μπίσιας.

Το γνωστό επίσης Loutraki Palace πρόκεται επίσης να μεταμορφωθεί σε ξενοδοχείο Brown. To ξενοδοχείο βρίσκεται επί της Λεωφόρου Γ. Λέκκα 9 στο Λουτράκι.

Τέλος, το ξενοδοχείο “ΚΟΝΤΗΣ” μέσα στην πόλη του Λουτρακίου, στη συμβολή των οδών Εθνικής Αντιστάσεως και Κουντουριώτου, επίσης θα μετατραπεί σε ξενοδοχείο Brown. Το επενδυτικό σχέδιο μάλιστα έχει ήδη εγκριθεί για υπαγωγή στον Αναπτυξιακό Νόμο. Σύμφωνα με τη σχετική απόφαση, αυτό αφορά τον εκσυγχρονισμό του ξενοδοχείου 3 αστέρων δυναμικότητας 41 δωματίων / 94 κλινών. Το συνολικό κόστος της επένδυσης ανέρχεται σε 3,5 εκατ. ευρώ περίπου και η επένδυση θα ενισχυθεί με το ποσό του 1,225 εκατ. ευρώ περίπου με τη μορφή φορολογικής απαλλαγής.

Το πρώην ξενοδοχείο “ΚΟΝΤΗΣ” στο Λουτράκι – Φωτό: Google

20 ξενοδοχεία & resorts στην Ελλάδα για την Brown Hotels έως το 2023 – Όλο το πλάνο ανάπτυξης

Advertisement

TRENDING