ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Το 2021 έρχεται το Pacha από την Ίμπιζα στη Μύκονο – Ποιό ξενοδοχείο αναλαμβάνει

Published

on

Το όνομα Pacha είναι συνδεδεμένο με την Ίμπιζα και το αντίστροφο. Αυτό διατείνεται ο όμιλος Pacha, ένας από τους πιο θρυλικούς και αγαπητούς στο χώρο του τουρισμού και της ψυχαγωγίας στη Μεσόγειο.

Το 2021 ο όμιλος ανοίγει τα φτερά του και στην έτερη “Ίμπιζα του Αιγαίου”, τη Μύκονο, με το πρώτο τουριστικό συγκρότημα να ανοίγει εκεί τις πύλες του την επόμενη σεζόν.

Δεν πρόκειται για κατασκευή νέου ξενοδοχείου αλλά για ανάληψη του υφιστάμενου Oniro Mykonos – A Shanti Collection Resort, στον Άγιο Στέφανο, με τα 29 δωμάτια και σουίτες, τις πισίνες και τους λοιπούς χώρους εστίασης και άθλησης.

Σύμφωνα με όσα επικοινωνεί ο όμιλος προς τα έξω, η επέκταση στην Ελλάδα αφορά τη λειτουργία του νέου συγκροτήματος με ξενοδοχείο, beach bar restaurant και club, το 2ο τρίμηνο του 2021.

Το νέο όνομα του ξενοδοχείου θα είναι Destino Pacha Mykonos Hotel και ήδη βρίσκεται σε αρκετές ξένες πλατφόρμες κρατήσεων ξενοδοχείων.

Δείτε τις φωτό από το Oniro Mykonos – A Shanti Collection Resort που το επόμενο καλοκαίρι θα γίνει μέλος της οικογένειας Pacha.

Advertisement

TRENDING